Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένει την επιστροφή του Caoimhin Kelleher ο Stephen Kenny

Περιμένει την επιστροφή του Caoimhin Kelleher ο Stephen Kenny

Ο Caoimhin Kelleher παραμένει εκτός δράσης, με έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που υπέστη κόντρα στην Ουκρανία πριν από το καλοκαίρι.

Μετά το παιχνίδι της Ιρλανδίας εναντίον της Ουκρανίας, επέστρεψε στις προπονήσεις προετοιμασίας με τη Liverpool, αλλά ο τραυματισμός του συνέχιζε να ενοχλεί.

Ο προπονητής της Ιρλανδίας Stephen Kenny, δεν έχει συμπεριλάβει τον Kelleher στην αποστολή του Nations League, αλλά ισχυρίζεται ότι θα είναι έτοιμος νωρίτερα, παρά αργότερα.

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τον Jurgen Klopp, αλλά οι ιατρικές ομάδες ήταν σε συνεχή επαφή, έτσι αυτό ήταν εμφανές (το πότε θα επιστρέψει)», είπε ο Κenny.

«Με τον Caoimhin, εάν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι με την Ουκρανία (σχετικά με τον τραυματισμό του), δεν ήταν εμφανές από την απόδοσή του. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τα έκανε όλα πολύ καλά. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι τραυματίστηκε εκείνη τη στιγμή.»

«Προπονήθηκε με τη Liverpool όταν επέστρεψε για την προετοιμασία και τραυματίστηκε, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Το καλό είναι ότι κάνει καλή πρόοδο και επιστρέφει πολύ σύντομα. Θα πρέπει να επιστρέψει για το επόμενο παιχνίδι σίγουρα».

Περιμένει την επιστροφή του Caoimhin Kelleher ο Stephen Kenny
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com