Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιασμένοι οι φίλοι του Ajax με την φιλοξενία της Liverpool

Εντυπωσιασμένοι οι φίλοι του Ajax με την φιλοξενία της Liverpool

Οι φίλοι του Ajax που βρέθηκαν στο Anfield για τον αγώνα του Champions League, επαίνεσαν την Liverpool και τις τοπικές αρχές, που έκαναν το ταξίδι τους στο Merseyside τόσο «χαλαρό».

Πριν από τον αγώνα του Α’ ομίλου, οι πρωταθλητές Ολλανδίας και οι χιλιάδες οπαδοί τους, κατέβηκαν στο Anfield τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η ομάδα του Jurgen Klopp έπρεπε να κερδίσει μετά την ήττα της από την Napoli στην πρώτη αγωνιστική.

Η κεφαλιά του Joel Matip στο τελευταίο λεπτό χώρισε τις δύο ομάδες στο τέλος της συνάντησης. Ο Καμερουνέζος αμυντικός των Κόκκινων βεβαιώθηκε ότι, η ισοφάριση του Mohammed Kudus στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετή για την ολλανδική ομάδα ώστε να κερδίσει έναν βαθμό.

Ωστόσο, παρόλο που ο Ajax υπέστη ήττα, οι περίπου 2.600 οπαδοί της ομάδας που κάθονταν στην κερκίδα της Anfield Road, δεν το άφησαν να χαλάσει τη διάθεσή τους. Συνέχισαν να τραγουδούν, να χορεύουν και γενικά να περνούν καλά, ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Liverpool και οι τοπικές αρχές, έχουν λάβει έκτοτε επαίνους από το site Ajaxlife, που διευθύνεται από οπαδούς οι οποίοι ένοιωσαν τόσο ευπρόσδεκτοι, πριν και μετά τον αγώνα της Τρίτης το βράδυ.

Σε μια αναφορά σε πρώτο πρόσωπο το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε ότι «Καμία μεγάλη αστυνομική δύναμη ή τίποτα αυτή τη φορά». «Ή τουλάχιστον όχι εμφανής. Υπήρχαν πολλοί stewards, οι οποίοι παραλίγο να σχηματίσουν μια τιμητική φρουρά. Όλοι με καλωσόρισαν θερμά. Χωρίς αυστηρές εκφράσεις. Χωρίς άγχος. Καμία ένταση. Χωρίς φασαρία. Απλώς χρησιμοποιήστε το εισιτήριό σας για να μπείτε. Πήγε χωρίς προβλήματα και αυτό είναι πολύ αξιέπαινο.»

«Μετά το τέλος του αγώνα, με την δικαιολογημένη ήττα με 2-1, τίποτα δεν άλλαξε. Οι πόρτες κρατήθηκαν για λίγο πριν ανοίξουν. Όποιον δρόμο θέλαμε να ακολουθήσουμε ήταν ανοιχτός για εμάς, κανένας αστυνομικός φρουρός. Δεν υπάρχουν πουθενά απειλητικά ρομπότ ή μπλε φώτα που αναβοσβήνουν. Οι οπαδοί του Ajax μπορούσαν απλά να μπουν στα μπαρ γύρω από το γήπεδο.»

«Στο δρόμο της επιστροφής, περάσαμε από μια παμπ του Liverpool, όπου οι οπαδοί του Ajax τραγουδούσαν το «Three Little Birds». χρησιμοποιώντας μικρόφωνο και βρίσκονταν στη σκηνή. Αυτές είναι χαρούμενες σκηνές.»

Στην ολλανδική ομάδα δόθηκε άδεια να παραλάβει τα εισιτήριά της για τον αγώνα, από τα εκδοτήρια του Goodison Park την έδρα της Everton, της αντίπαλης ομάδας της Liverpool. Η ομάδα του Ajax έτυχε θερμής φιλοξενίας και από τη Liverpool, η οποία τον άφησε να προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης στο AXA Center.

Εντυπωσιασμένοι οι φίλοι του Ajax με την φιλοξενία της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com