Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool πρόσθεσε επτά νεαρούς στη λίστα για το Champions League

Η Liverpool πρόσθεσε επτά νεαρούς στη λίστα για το Champions League

Η Liverpool επιβεβαίωσε τις τελευταίες της προσθήκες στη δεύτερη λίστα για το Champions League, με 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές να την απαρτίζουν.

Τη Τετάρτη 7/ Σεπτεμβρίου, οι Reds εκκινούν την ευρωπαϊκή τους πορεία με ταξίδι στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν τη Napoli. Από τη Κυριακή γνωρίζαμε ότι στην 24άδα της πρώτης λίστας για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν είχαν συμπεριληφθεί οι Alex-Oxlade Chamberlain και Naby Keita.

Για το ταξίδι όμως της ομάδας στην Ιταλία έγιναν 7 προσθήκες στη δεύτερη λίστα. Να διευκρινίσουμε ότι στη δεύτερη λίστα μπορούν να προστεθούν όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμεί η ομάδα μέχρι και τα μεσάνυχτα πριν από κάθε παιχνίδι, αρκεί να έχουν γεννηθεί από τη 1η Ιανουαρίου 2001 και έπειτα.

Είναι άγνωστο αν οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στη δεύτερη λίστα θα αποτελέσουν μέρος της αποστολής για το παιχνίδι με τη Napoli. Στη λίστα αυτή ανήκουν οι Davies, Mabaya, Chambers, Jones, Elliott, Corness και Frauendorf. Ο Elliott έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ενώ ο Jones μάλλον θα βρίσκεται στον πάγκο.

Η Liverpool πρόσθεσε επτά νεαρούς στη λίστα για το Champions League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com