Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch & Ferdinand: “Ο Klopp θα μετανιώσει για αυτή του την επιλογή”

Crouch & Ferdinand: “Ο Klopp θα μετανιώσει για αυτή του την επιλογή”

Οι Peter Crouch και Rio Ferdinand υποστήριξαν ότι ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool θα μετανιώσει για τη πώληση του Sadio Mane.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος άφησε τη Liverpool για τη Bayern Munich το καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 32εκ ευρώ. Με τους κόκκινους του Liverpool σκόραρε 120 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 6 σεζόν και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη πορεία της ομάδας αυτά τα χρόνια.

Μέχρι στιγμής η Liverpool τα έχει βρει σκούρα τη φετινή χρονιά, με τον Darwin Nunez να μην έχει καταφέρει να μπει στα παπούτσια του Sadio Mane. Μετά την ισοπαλία με την Everton η Liverpool βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

«Τόσες και τόσες φορές ο Mane βγήκε μπροστά όταν οι περιστάσεις το ζητούσαν, όταν η ομάδα βρισκόταν με τη πλάτη στο τοίχο και τώρα σίγουρα τους λείπει. Ο Nunez είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.» είπε ο Crouch.

Ο Rio Ferdinand συμφώνησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Liverpool και πρόσθεσε ότι στις διεισδυτικές επιθέσεις από τα πλάγια προς το κέντρο της επίθεσης λείπει η εκρηκτικότητα του Mane από τη Liverpool.

Ήταν γνωστό πως ο Sadio Mane δεν ήθελε να συνεχίσει στη Liverpool και ήθελε να ψάξει μια καινούρια περιπέτεια στη καριέρα του, παρ’ όλα αυτά ο Klopp ίσως να έπρεπε να επιμείνει λίγο παραπάνω στη δική του περίπτωση σύμφωνα με τους παλαίμαχους άσους.

Crouch & Ferdinand: “Ο Klopp θα μετανιώσει για αυτή του την επιλογή”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com