Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Napoli – Liverpool (preview)

Napoli – Liverpool (preview)

Πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool φιλοξενείται από τη Napoli στο Diego Maradona Stadium το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να μπουν με το δεξί στη φετινή διοργάνωση, κερδίζοντας στην έδρα των Ναπολιτάνων, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν το 2018 και το 2019.

Η Liverpool προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στο Merseyside Derby με την Everton και η Napoli από τη σπουδαία νίκη με 1-2 στην έδρα της Lazio, που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της Serie A.

Οι Reds εξακολουθούν να έχουν σημαντικές απουσίες, όπως είναι εκείνες των Henderson και Konate, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Naby Keita και Oxlade-Chamberlain, κάτι που σημαίνει πως δεν θα τους δούμε καθόλου στη φάση των ομίλων.

Εκτός παραμένουν και οι Fabio Carvalho, Curtis Jones Kelleher και Ramsay.

Τα καλά νέα για τον Jürgen Klopp είναι πως ο Thiago μπορεί να ξεκινήσει βασικός και ο Arthur να πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής, όπως επιβεβαίωσε ο Γερμανός στη συνέντευξη τύπου.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Robertson, Matip, Milner, Jota και ενδεχομένως, ο Bobby Firmino που αγωνίστηκε μονάχα στο δεύτερο ημίχρονο στο Goodison Park.

Η Napoli του Luciano Spalletti θέλει να αποφύγει την ήττα από τη Liverpool στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και να επιδιώξει να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν στα Αστέρια.

Είναι το φαβορί για την πρόκριση στα knockout, μαζί με τους Reds.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Osimhen που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Lazio.

Έχει πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, παρότι το φετινό καλοκαίρι αποχώρησαν παίκτες βασικοί, όπως οι Insigne και Ruiz.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Carlos del Cerro Grande.

Έτοιμη για πρεμιέρα με το δεξί στην Ιταλία, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com