Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Υπάρχει απογοήτευση»

Milner: «Υπάρχει απογοήτευση»

Απογοήτευση κυριαρχεί στη Liverpool μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Crystal Palace και την αποβολή του Darwin Nunez, όπως τόνισε ο James Milner στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Άγγλος χαφ για την αποβολή είχε να πει:

“ Δεν έχω δει το περιστατικό, αλλά πρέπει να συσπειρωθούμε γύρω του. Θα απογοητευτεί από αυτό. Θα μάθει από αυτό. Η ομάδα αντέδρασε καλά. ”

“ Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά ο αγώνας συνεχιζόταν. Νομίζω ότι είναι απογοητευτικό, αλλά το μαχητικό πνεύμα είναι εκεί. ”

“ Δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά σκέφτηκα ότι η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σωστή. Μετά την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι η αντίδραση ήταν φανταστική. ”

“ Η αντίδραση από το γήπεδο και την ομάδα ήταν εξαιρετική. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν ήρθε, αλλά το ομαδικό πνεύμα, η επιθυμία, η συνοχή, ήταν όλα εκεί. ”

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

“ Θέλουμε να επιστρέψουμε, αλλά βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή με λίγους τραυματισμούς εδώ και εκεί. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την επιθυμία των παιδιών, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. ” Είπε ο Milner.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται συχνά πρώτη γκολ:

“ Νόμιζω ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, οπότε δεν μπορείς να το στηρίξεις στο ότι ξεκινήσαμε άσχημα. Προφανώς μας χτύπησαν στην κόντρα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. ”

Για το τέρμα του Luis Diaz:

“ Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα. ”

Για την εμφάνιση:

“ Απογοητευτική προφανώς. Ξεκινήσαμε καλά αλλά χάσαμε τον εαυτό μας στην πορεία. ”

“ Έχουν ποιότητα και πάντα θα σου δημιουργούν προβλήματα στην κόντρα, στην οποία θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα. Είχαμε ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.”

Ο Luis Diaz έσωσε την ισοπαλία για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com