Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Nunez»

Klopp: «Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Nunez»

Ως λανθασμένη έκρινε ο Jürgen Klopp την χθεσινοβραδινή αντίδραση του Darwin Nunez στις προκλήσεις του αμυντικού της Crystal Palace, Joachim Andersen, που οδήγησε στην αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Paul Tierney.

Ο διεθνής άσος άφησε την ομάδα με 10 ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και φυσικά θα απουσιάσει από τα τρία επόμενα παιχνίδια με Manchester United, Bournemouth και Newcastle.

Ο Jürgen Klopp είπε για την αποβολή του Darwin:

“ Θα ήθελα πολύ να του πω πριν από την κόκκινη κάρτα ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια χωρίς αυτόν και έχουμε χρόνο να του το πούμε αυτό. ”

“ Ήμασταν με 0-1 πίσω στο ημίχρονο. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε εκεί πιο έξυπνοι και μετά πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Darwin αποβάλλεται. Προφανώς αυτό δεν είναι πολύ ωραίο, δεν είναι εντάξει . ”

“ Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι θετικά, αλλά το να δεχθείς την κόκκινη κάρτα ήταν μια ανατροπή. Φυσικά ήταν κόκκινη, υπήρξε πρόκληση, αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι.”

“ Έπειτα ισοφαρίζουμε τέσσερα λεπτά αργότερα. Με 10 παίκτες τα παιδιά έπρεπε να κάνουν τέτοια προσπάθεια. Η πραγματική μου αίσθηση τώρα είναι ότι είμαι περήφανος. ” Σημείωσε ο Γερμανός προπονητής.

“ Σίγουρα η λάθος αντίδραση, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Θα μάθει από αυτό. Δυστυχώς είναι εκτός για μερικά παιχνίδια, όχι καλό για εμάς, ειδικά στην τρέχουσα κατάστασή μας. ”

“ Θα του μιλήσω. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον καιρό που θα λείπει για να τον τιμωρήσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε πιο δυνατό με ασκήσεις ενδυνάμωσης. ”

Λανθασμένη αντίδραση από τον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com