Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και προβλήματα»

Klopp: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και προβλήματα»

Ο Jürgen Klopp έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Liverpool στον αγώνα με την Crystal Palace, όμως τόνισε πως η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμούς και προβλήματα, μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.

Ο Klopp για την εμφάνιση δήλωσε:

“ Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από εμάς. Αν σκεφτείτε όλες τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε την τελευταία εβδομάδα, μπορέσαμε να παραταχτούμε με μια κατάλληλη ομάδα, να βάλουμε τον αντίπαλο υπό πίεση, το γήπεδο επίσης ήταν εκεί. ”

“ Φυσικά πρέπει να δείξουμε αντίδραση – δεν ήμασταν εμείς την περασμένη εβδομάδα. Αλλά απόψε, ήμασταν. Είχαμε μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα, λίγους τραυματισμούς εδώ, λίγους τραυματισμούς εκεί. Απλώς είχαμε κάποια προβλήματα. ”

“ Πρέπει να συνεχίσεις. Δεχόμαστε ένα γκολ στην αντεπίθεση – ο σχηματισμός μας ήταν σωστός. Είναι ένα καλό τελείωμα από τον Zaha. Δεν μου άρεσε πολύ η απόδοσή μας στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. ”

“ Παίρνουμε τον βαθμό και προχωράμε. ”

Για την αντίδραση μετά την αποβολή:

“ Ήμουν πραγματικά περήφανος, αυτό ήταν το κύριο συναίσθημα. Ήταν απίστευτο. Δεν είναι συχνά που μπορείς να βάλεις την ομάδα με έντεκα παίκτες υπό τόση πίεση όσο εμείς. ”

“ Το περιμένουμε από εμάς, αλλά είναι ακόμα ξεχωριστό. Όλη η σεζόν θα είναι μάχη για εμάς και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε πιο έτοιμοι από την προηγούμενη εβδομάδα. ”

Για την ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Το παγκόσμιας κλάσης γκολ του Lucho το δημιουργήσαμε μαζί με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Ήταν εξαιρετικό – μου άρεσε. ”

Για την νέα απώλεια βαθμών πρόσθεσε:

“ Είχαμε μια τόσο δύσκολη εβδομάδα. Τόσοι μικροτραυματισμοί εδώ κι εκεί. Πραγματικά δύσκολο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Δεν μπορώ πραγματικά να είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα λόγω της ιστορίας του παιχνιδιού. Είμαι περήφανος για την απόδοση. Αυτό ήταν ένα σωστό παιχνίδι της Liverpool, με τον τρόπο που ξεκινήσαμε και τους βάλαμε υπό πίεση. ”

“ Η Palace είχε μια ιδέα, να κάθεται πίσω και να ψάχνει για αντεπιθέσεις. Είναι πραγματικά άβολο να παίζεις εναντίον τους, ειδικά με την ποιότητα, την ταχύτητα και την τεχνική που έχουν. Δεν ξέρω πόσα σουτ απέκρουσαν στο πρώτο μέρος. ”

“ Δεν κάναμε καλό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα. Ήταν καλό το παιχνίδι μας για 30-35 λεπτά, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ και δεν ήμασταν στη συνέχεια καλοί. Στο ημίχρονο, έγινε μια θετική συζήτηση για να επιστρέψουμε στο πώς ξεκινήσαμε, αλλά μετά έγινε ένας άλλος αγώνας. ”

“ Όλα ήταν στη θέση τους και μετά παίρνουμε την κόκκινη κάρτα και ήταν σωστή. Πρόκληση αλλά και πάλι κόκκινη κάρτα. Η αντίδραση ήταν απολύτως εξαιρετική. Ο Luis σκόραρε ένα παγκόσμιας κλάσης γκολ και οι παίκτες τους πάλεψαν με ό,τι είχαν. ”

“ Είναι ο βαθμός το ονειρεμένο αποτέλεσμα; Όχι, αλλά είναι αυτό που πήραμε και πάντα πρέπει να παίρνεις κάτι από τα παιχνίδια. Παίρνουμε πράγματα από τα δύο τελευταία παιχνίδια. ”

Για τη συνέχεια:

“ Θέλουμε να παλέψουμε, είμαστε η Liverpool. Αν δεν μπορούμε να παίξουμε σαν ιδιοφυΐες αυτή τη στιγμή, ας το προσπαθήσουμε απλά. Αυτό κάναμε απόψε.

Ισόπαλη ξανά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com