Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jake Cain: «Είμαι απογοητευμένος από τον Klopp»

Jake Cain: «Είμαι απογοητευμένος από τον Klopp»

Ο νεαρός μέσος των Reds Jake Cain είναι απελπισμένος και θέλει να εξασφαλίσει μια έστω καθυστερημένη μετεγγραφή δανεισμού μακριά από το Anfield τον τελευταίο μήνα τον μεταγραφών, μετά από ένα απογοητευτικό καλοκαίρι υπό τον Jurgen Klopp.

Ο Jake Cain είπε στο Goal ότι επιδιώκει μια μετεγγραφή με την μορφή του δανεισμού, μακριά από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Ο ταλαντούχος 20χρονος πέρασε την περασμένη σεζόν μακριά από το Merseysade με τη Newport County στην πρώτη του γεύση από το ποδόσφαιρο των μεγάλων. Αλλά οι εμφανίσεις του δεν μπόρεσαν να τραβήξουν την προσοχή του Jurgen Klopp.

Το αφεντικό των Reds επέλεξε να παραλείψει τον Cain από την ομάδα της Liverpool που ταξίδεψε στην Άπω Ανατολή στην προετοιμασία της σεζόν, παρ’ όλο που ο Klopp πήρε μια σειρά από αναδυόμενα ταλέντα στην περιοδεία, όπως τους Stefan Bajcetic, Tyler Morton, Leighton Clarkson, Isaac Mabaya, Luke Chambers και Bobby Clark.

Ο Cane, αντ’ αυτού, πέρασε το καλοκαίρι να κάνει προπόνηση με την ομάδα U21 του Barry Lewtas μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στην Newport County. Ο γεννημένος στη Wigan μέσος απόλαυσε μια δυνατή περίοδο στη League Two την περασμένη σεζόν, δίνοντας δύο ασίστ σε 25 παιχνίδια – ξεκινώντας 16 φορές στην αρχική ενδεκάδα.

Στα ματς που έπαιξε, έπαιξε και στις δύο πτέρυγες, αλλά και σαν κεντρικός μέσος στο Rodney Parade. Τώρα, ο παίκτης της Liverpool – ο οποίος εντάχθηκε στην ακαδημία των Reds όταν ήταν μόλις εννέα – είναι απελπισμένος να εξασφαλίσει άλλη μια δανεική μεταγραφή για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

«Είμαι έτοιμος για άλλη μια πρόκληση», δήλωσε ο Cane. «Πρέπει να πάω ξανά δανεικός, χρειάζομαι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και νιώθω τώρα ότι θα είμαι έτοιμος να αρπάξω τρέχοντας όταν έρθει η ευκαιρία. Νιώθω ότι είμαι έτοιμος».

Ο Cane πρόσθεσε την απογοήτευσή του για τον Klopp που τον άφησε εκτός της Liverpool και από την ομάδα της προετοιμασία της σεζόν αυτό το καλοκαίρι. Έβλεπε πολλά πλεονεκτήματα, τουλάχιστον, στο να ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή με την πρώτη ομάδα. Αλλά ο Klopp δεν πρόσφερε στον Cane την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του.

«Δεν μπορώ να πω ψέματα, απογοητεύτηκα», πρόσθεσε ο Kane, και συνεχίζει: «Νόμιζα ότι τα πήγα καλά ως δανεικός, έκανα αυτό που μου ζητήθηκε και σκέφτηκα ότι μπορούσα να επιστρέψω και να δείξω στην πρώτη ομάδα τι μπορώ να κάνω. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, οπότε ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρω μια θέση στην ομάδα. Αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πάω στην περιοδεία, να δείξω τι μπορώ να κάνω και να μου έλεγαν οι προπονητές της πρώτης ομάδας την γνώμη τους. Οπότε, ναι, ήταν απογοητευτικό».

Πρόσφατες αναφορές του Goal ισχυρίστηκαν ότι, ο Cane προσελκύει ενδιαφέρον για ένα νέο πιθανό δανεισμό μακριά από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Το team του Anfield πιθανότατα θα ελπίζει να λάβει προσφορές από ομάδες της League One, ή πιθανώς της Championship, κατά τον τελευταίο μήνα της μετεγγραφικής περιόδου.

Jake Cain: «Είμαι απογοητευμένος από τον Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com