Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sheffield United και Watford για Sepp van den Berg

Sheffield United και Watford για Sepp van den Berg

O van den Berg με τον Klopp.

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool Sepp van den Berg, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός κυνηγητού «μνηστήρων» που περιλαμβάνει πολλούς συλλόγους της Championship με την Sheffield United και την Watford να προστίθενται πλέον στους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τον Sami Mokbel της Daily Mail.

Ο Ολλανδός ανέκαθεν περίμενε ότι θα πήγαινε ως δανεικός για άλλη μια φορά από τους Reds, αφού πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη δεύτερη κατηγορία με την Preston North End, κάνοντας 61 εμφανίσεις πρωταθλήματος για τους Lilywhites.

Το ενδιαφέρον για τον 20χρονο παίκτη έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τη Burnley να είναι η πιο υψηλού προφίλ σύλλογος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Θεωρήθηκε ότι οι Clarets πλησίαζαν την υπογραφή του Van den Berg, αλλά ο Alan Nixon ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης ότι στην πραγματικότητα εμφανίστηκε το ενδιαφέρον από τους σκληρούς αντίπαλους της την Blackburn Rovers, που βρέθηκαν πρώτοι στις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουνα είναι ελαφρώς πιο ανταγωνιστικά από αυτό, με τώρα τους Hornets και Blades να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να κάνουν μια συμφωνία για τον Van den Berg, ο οποίος μπορεί να παίξει ως σέντερ μπακ αλλά και δεξιό μπακ επίσης.

Η Sheffield United έχει ήδη υπογράψει τέσσερις παίκτες ως δανεικούς από την Premier League αυτό το καλοκαίρι, με τους κανόνες της EFL να ορίζουν ότι μόνο πέντε μπορούν να ονομαστούν στην ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Ο Van den Berg έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίο ταλέντο της Championship κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Preston. Έχει κάνει μεγάλα άλματα τους τελευταίους 18 μήνες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικά από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό γεγονός φαίνεται να ανατρέπεται, καθώς αναφέρεται ότι τόσο η Burnley όσο και η Blackburn την τελευταία εβδομάδα ήταν στην pole position για να υπογράψουν τον Ολλανδό διεθνή νεαρό.

Στο τέλος της «κούρσας» αυτής των ομάδων που ενδιαφέρονται, πιθανότατα να δείξει που θα μετακινηθεί, με κριτήριο όπου ο Van den Berg θα έχει εγγυημένα τον περισσότερο χρόνο παιχνιδιού από όλους τους συλλόγους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com