Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Palace, Thiago, Firmino και μεταγραφές

Ο Klopp για Palace, Thiago, Firmino και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα με την Crystal Palace στο Anfield για την Premier League.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Είμαι ευχαριστημένος με το μέγεθος του ρόστερ και την ποιότητα της ομάδας μου. Υπάρχουν διαφορετικές λύσεις – η μία είναι η μεταγραφική αγορά, αλλά έχει νόημα μόνο αν μπορείς να φέρεις τον κατάλληλο παίκτη. ”

“ Ο Thiago είναι καλός παίκτης, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι καλός. Διάβασα ότι μπορεί να επιστρέψει σε τέσσερις με έξι εβδομάδες. Προτιμώ τις τέσσερις! ”

Για το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής:

“ Πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης, όχι ένας παίκτης. ”

“ Αν είχαμε τη σωστή λύση τότε θα το είχαμε κάνει ήδη. Δεν είμαστε πεισματάρηδες. ”

“ Αν ήταν διαθέσιμος ο κατάλληλος παίκτης και υπήρχε η ευκαιρία, θα το είχαμε κάνει. Έχουμε ήδη πολλές συζητήσεις και δεν φαίνεται ότι θα γίνει κάτι. ”

“ Όλες οι άλλες λύσεις είναι μέσα στην ομάδα, σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς – αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Naby θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Ο Κώστας θα προπονηθεί σήμερα για πρώτη φορά, μπορεί να επιστρέψει. ”

Για το παιχνίδι της Δευτέρας:

“ Δεν θα είναι άνετο, θα είναι αρκετό δύσκολο. ”

Για τον Elliott που ανανέωσε:

“ Είναι πάντα ένα φανταστικό αγόρι και ένας σούπερ παίκτης. Έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία. Αυτό είναι πάντα χρήσιμο, φυσικά. ”

“ Φυσικά και βρίσκεται στα πλάνα μου. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Bobby Firmino πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ σημαντικός. Δεν τον χρησιμοποιήσαμε σωστά απέναντι στη Fulham για διαφορετικούς λόγους. Δεν έπαιξε καλά και δυσκολευτήκαμε να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Το κέντρο ήταν συχνά μπλοκαρισμένο. ”

“ Ο Bobby είναι ένας φανταστικός παίκτης. Έκανε μια καλή προετοιμασία, όχι την τέλεια προετοιμασία, αλλά είχε αρκετές προπονήσεις και θα ωφεληθεί από αυτό. Από εκεί και πέρα έχει 200 ξεκινήματα στην Premier League, δεν είναι άσχημα, τα περισσότερα μαζί μου. ”

Για την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας:

“ Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα και δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τη στάση της αντεπίθεσης, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Χρειάσαμε πολύ χρόνο για να το κάνοε. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε ακόμα να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Είχαμε τις στιγμές μας. ”

“ Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα και συνήθως είμαστε έτοιμοι πιο συχνά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες, να αλλάξουμε και να πάμε από εκεί. ”

“ Αυτή είναι η αρχή της σεζόν, δεν μπορείς να παίξεις 64 παιχνίδια [την περασμένη σεζόν], να το παλεύεις και να ξεκινάς γρήγορα κάθε φορά. Είναι εντελώς διαφορετικό τώρα καθώς είναι η αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Πρέπει να είμαστε ξύπνιοι πριν ξεκινήσει. Δεν μου αρέσει που βρίσκετε ένα πράγμα στα στατιστικά και μου το λέτε σαν να είναι η αλήθεια, δεν είναι. ”

“ Θα μπορούσε να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, σίγουρα. Ένιωσα σαν να χάσαμε και έτσι νιώσαμε όλοι όταν φύγαμε από το γήπεδο. Αλλά πήραμε έναν βαθμό. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τώρα πάμε ξανά. ”

Πως θα αναπληρωθούν τα κενά στον χώρο του κέντρου:

“ Ο Harvey έκανε μια καλή προετοιμασία και ήταν πραγματικά αποφασιστικός στα παιχνίδια όπου ήρθε κόντρα στη City και τη Fulham. Πρέπει να ανέβει; Ναι, αλλά όπως όλοι οι άλλοι.”

“ Όταν ξεκινάς με 8/9 χαφ, έχουν όλοι την ίδια ευκαιρία. Αργά ή γρήγορα, εκπληρώνουν τις δυνατότητές τους και αυτό είναι που ψάχνω. ”

“ Έχουμε τραυματισμούς, αλλά περιμένω ότι τα αγόρια θα εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ο Milner έδειξε σε καλή κατάσταση όταν μπήκε. Ο Henderson είναι ένα καλό εξάρι, οπότε, έχουμε παίκτες. ”

“ Θα το δούμε. ”

Ο Klopp βασίζεται στον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com