Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανώς να επιστρέψει πιο νωρίς ο Thiago Alcantara

Πιθανώς να επιστρέψει πιο νωρίς ο Thiago Alcantara

Το ιατρικό επιτελείο της Liverpool πιστεύει ότι μια πολλά υποσχόμενη νέα ημερομηνία επιστροφής για τον Thiago είναι πιθανή, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Ισπανός όμως θα χάσει εβδομάδες ανεξάρτητα από τη νέα ημερομηνία.

Σύμφωνα με την Athletic, ο Thiago μπορεί να μην να χάσει έξι εβδομάδες όπως αρχικά λεγόταν. Το ιατρικό team της Liverpool ελπίζει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου – εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία του Thiago πηγαίνει καλά και σύμφωνα με το πλάνο των γιατρών. Πόσο πιθανό είναι ακριβώς αυτό, δεν είμαστε σίγουροι, αλλά φαίνεται ότι στη Liverpool διατηρούν μια ελπίδα ότι δεν θα της λείψει ο παίκτης για πολύ.

Γράψαμε νωρίτερα σήμερα ότι ο Thiago θα χάσει σχεδόν σίγουρα πέντε παιχνίδια της Premier League. Ακόμη και με αυτή τη νέα ημερομηνία επιστροφής, φαίνεται πιθανό να χάσει αυτούς τους αγώνες.

Και υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικά παιχνίδια σ αυτές της εβδομάδες. Η Liverpool ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τόσο τη Manchester United όσο και την Everton σε αυτό το διάστημα – δύο από τα μεγαλύτερα παιχνίδια σε κάθε σεζόν. Ο Thiago σίγουρα θα χάσει το ματς στο Old Trafford και είναι απίθανο να εμφανιστεί στο γήπεδο του Goodison Park.

Βέβαια, υπάρχει ένας πιθανός λόγος που η Liverpool στοχεύει στα «μέσα Σεπτεμβρίου». Οι Reds θα παίξουν με την Chelsea στο Stamford Bridge στις 18, σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το πρώτο τους αληθινό τεστ τίτλου. Ακούγεται σαν να έχουν αυτό το παιχνίδι στο μυαλό τους για τη μεγάλη επιστροφή του Thiago.

Βέβαια πριν αυτό το παιχνίδι θα ματς για το Champions Leauge στις 13 ή 14 – πιθανώς λίγα λεπτά συμμετοχής για τον Ισπανό πριν από την Chelsea; Αυτό θα ήταν σίγουρα το καλύτερο σενάριο.

Αλλά αν τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι απλώς η «ελπίδα» σε αυτό το στάδιο, η Liverpool θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη ότι μπορεί να χάσει τον Thiago για περισσότερο. Ευτυχώς, στο πρόγραμμα υπάρχει και ένα διεθνές διάλειμμα να μπαίνει στο παιχνίδι αμέσως μετά την Chelsea – σίγουρα θα επιστρέψει πριν το τέλος της.

Και εάν πάει έτσι, δεν θα περιμένουμε να δούμε τον Thiago πριν από τον Οκτώβριο, δυστυχώς. Τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ήταν υπέροχα, αλλά κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για αυτό.

Πιθανώς να επιστρέψει πιο νωρίς ο Thiago Alcantara
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com