Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πώς η Liverpool θα μπορούσε να «κλέψει» τον Kessie από τη Barcelona

Πώς η Liverpool θα μπορούσε να «κλέψει» τον Kessie από τη Barcelona

O Franck Kessie είναι μία από τις πέντε φετινές μεταγραφές της Barcelona, μαζί με τους Lewandowski, Raphinha, Kounde και Christensen.

O Ιβοριανός μέσος αποχώρησε από τη Milan μετά από πέντε χρόνια, ενώ είχε προηγηθεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο το όνομά του συνδεόταν τόσο με τους Blaugrana, όσο και με τη Liverpool.

Σε σχέση τώρα με τους Reds, επίσης μεγάλο είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο πολλοί οπαδοί τους εκφράζουν δυσαρέσκεια για τη μη απόκτηση ενός «ενδεκαδάτου» μέσου.

Η δυσαρέσκεια αυτή οξύνθηκε το τελευταίο διάστημα, δεδομένων των τραυματισμών πού αντιμετωπίζει η ομάδα μας στη μεσαία γραμμή (Oxlade-Chamberlain, Jones, ενώ και ο Keita ήταν μη διαθέσιμος στο παιχνίδι της πρεμιέρας) και της παραδοχής ότι ο Fabio Carvalho είναι μεν μία καλή μεταγραφή για τις συγκεκριμένες θέσεις, όμως είναι ακόμα «άγουρος». Οι αντιδράσεις αυτές κορυφώθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Thiago Alcantara στο Craven Cottage.

Και κάπου εδώ έρχονται οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του ESPN, Sam Marsden και Moises Llorens, να μας πουν ότι, θεωρητικά, η περίπτωση του Kessie δεν έχει τελειώσει για τους Κόκκινους!

Σύμφωνα λοιπόν με τους δημοσιογράφους του γνωστού ΜΜΕ, υπάρχει περίπτωση η Barcelona να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να δηλώσει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα στη La Liga, λόγω των οικονομικών δυσκολιών πού αντιμετωπίζει.

Αν λοιπόν οι Lewandowski, Kounde, Raphinha, Kessie και Christensen δεν συμπεριληφθούν στη λίστα των Καταλανών για το φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, οι δύο τελευταίοι, δεδομένου ότι μετακόμισαν στο Camp Nou ως ελεύθεροι, έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν μία ρήτρα του συμβολαίου τους η οποία τους επιτρέπει να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, χωρίς μάλιστα η Barca να έχει το δικαίωμα να εισπράξει το οποιοδήποτε ποσό.

Έτσι, και εφόσον ισχύει τόσο το θεωρητικό σενάριο της ενεργοποίησης αυτής της ρήτρας από μεριάς του Franck Kessie, όσο και αυτό του ενδιαφέροντος της Liverpool για τον παίκτη, η ομάδα μας θα μπορούσε να ενισχυθεί στα χαφ με τον χαρισματικό Αφρικανό.

O Franck Kessie αντίπαλος της Liverpool στο Anfield.
O Franck Kessie αντίπαλος της Liverpool στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com