Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Michael Owen: «Γράφει εκπληκτική ιστορία ο Jurgen Klopp»

Michael Owen: «Γράφει εκπληκτική ιστορία ο Jurgen Klopp»

Ο Michael Owen ισχυρίστηκε ότι αυτό που ο Jurgen Klopp έχει κάνει στη Liverpool όλα αυτά τα χρόνια ήταν απλώς «εκπληκτικό», όπως είπε στο DAZN.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool πρόσθεσε ότι ο Klopp απλώς «χαίρεται τη ζωή και την πόλη» στο Merseyside και ελπίζει να «μείνει εκεί για περισσότερο».

Οι δύο καλύτερες συμφωνίες που έχουν συνάψει πρόσφατα οι Reds ήταν ο Mohamed Salah να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο και ο Klopp να υπογράψει επίσης νέο συμβόλαιο.

Είτε ο Γερμανός θα μείνει πέρα ​​από το τρέχον συμβόλαιό του είτε θα φύγει, ένα είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τερματισμός της 30χρονης αναμονής της Λίβερπουλ για έναν τίτλο και η τοποθέτηση του έκτου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην τροπαιοθήκη της, τον έβαλε στα θρυλικά βιβλία των οπαδών.

Ο πρώην σταρ της Αγγλίας Michael Owen κλήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον Klopp και τι έχει κάνει για τους Κόκκινους όλα αυτά τα χρόνια.
«Εκπληκτικό, απλά εκπληκτικό», είπε ο Όουεν. «Ήρθε στη Liverpool πριν από έξι χρόνια;

«Αποκτά ζωή και ζει την πόλη. Πώς μπορεί κανείς να μην τον συμπαθεί ή να μην τον συμπαθεί; Πήγε τον σύλλογο σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Παρακολουθούμε μια ομάδα που είναι απλώς μια από τις πιο συναρπαστικές.

«Ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που πρόκειται να παίξει η Liverpool. Επιτίθενται. Είναι γενναίοι. Παίρνουν ρίσκα και όλα πηγάζουν από την κορυφή και ο Jurgen Klopp είναι απλά εκπληκτικός. Είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί της Liverpool ελπίζουν να μείνει εκεί για περισσότερο».

Ενώ ήταν επιθυμητό για τη Liverpool να κατακτήσει έναν τίτλο στην Premier League υπό τον Klopp, το γεγονός ότι η κύρια διοργάνωση ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ίσως την είχε ως αποτέλεσμα να χάσει λίγο από την αξία της.

Τώρα οι οπαδοί θέλουν να προστεθεί άλλο ένα αγγλικό στέμμα στις τάξεις τους, αλλά αυτή τη φορά όπου θα μπορούν να πανηγυρίσουν στο Anfield και δίπλα στους παίκτες.
Το ένα μεγάλο εμπόδιο στον δρόμο τους είναι ένας συγκεκριμένος. Ο Pep Guardiola και η Manchester City που παίρνει τους τίτλους.

Michael Owen: «Γράφει εκπληκτική ιστορία ο Jurgen Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com