Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Να κάνουμε φρούριο το Anfield»

Milner: «Να κάνουμε φρούριο το Anfield»

Να μετατρέψει σε φρούριο το Anfield θα προσπαθήσει και φέτος η Liverpool, όπως δήλωσε ο James Milner, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τη Fulham στο Λονδίνο και στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο James για το ξεκίνημα της σεζόν είχε να πει:

“ Δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα τρόπαιο στο πρώτο μέρος της σεζόν, αλλά μπορείς να βρεθείς σε καλή θέση. ”

“ Νομίζω ότι αυτό είναι πάντα το θέμα. Φτάνεις στα Χριστούγεννα, ελπίζεις να είσαι ακόμα στο League Cup και να φτάσεις σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και μετά να δεις τι θα γίνει από εκεί. ”

“ Νομίζω ότι μπαίνεις στη σεζόν σκεπτόμενος ότι θα πας για αυτό ή εκείνο το τρόπαιο, προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που είναι μπροστά μας κάθε φορά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. ”

Για την ισοπαλία με τη Fulham:

“ Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, αλλά είναι στο χέρι μας να το διορθώσουμε και να ανακάμψουμε και να φροντίσουμε να φτάσουμε στα επίπεδα μας όσο το δυνατόν νωρίτερα. ”

“ Νομίζω ότι ήταν απογοητευτικό. Το κυριότερο είναι προφανώς ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα, νομίζω ότι μάλλον δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, οπότε θα μπορούσατε να δείτε το αποτέλεσμα ως θετικό, υποθέτω ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί και πήραμε έναν βαθμό από αυτό.”

Για την επιστροφή στο Anfield την Δευτέρα:

“ Είναι σημαντικό, προφανώς τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα πολύ σημαντικά και από το πρώτο προσπαθείς να χτίσεις αυτή τη νοοτροπία φρουρίου και η νίκη στα παιχνίδια είναι πολύ σημαντική στο σπίτι σου. ”

“ Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε. Προφανώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο τους παιχνίδι, οπότε για εμάς πρέπει να ελπίζουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ”

Ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com