Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκπληκτικό γκολ του Conor Bradley στην ομάδα του Gary Neville (vid)

Εκπληκτικό γκολ του Conor Bradley στην ομάδα του Gary Neville (vid)

Ο αμυντικός της Liverpool Conor Bradley, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη Bolton Wanderers εναντίον της Salford City το βράδυ της Τρίτης με ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα!

Ο Conor Bradley εντάχθηκε στην Bolton τον Ιούλιο με προσωρινό δανεισμό για όλη τη σεζόν και του χρειάστηκαν μόνο τρία παιχνίδια για να σημειώσει το πρώτο του γκολ. Έγινε ακόμα πιο θεαματικό για τον 19χρονο δεξιό μπακ από τον τρόπο που το έκανε και τον αντίπαλο.

Στο 75′ ο Bradley μπήκε ως αλλαγή στο ματς και με το σκορ ήδη 3-1. Πήρε τη μπάλα από το μισό, πέρασε την μεσαία γραμμή και εξαπέλυσε ένα σουτ κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή στη αντίθετη γωνία για να σημειώσει ένα εκπληκτικό τελείωμα στο γκολ. Ο David Beckham, Nicholas Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, και Paul Scholes, όλοι πρώην παίκτες της Manchester United, κατέχουν ποσοστά της Salford City της ομάδας που η Bolton νίκησε στον αγώνα του Κυπέλλου EFL με 5-1.

Μετά από πέντε εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα του Jurgen Klopp, ο Bradley ξεκινάει τον πρώτο του δανεισμό από τη Liverpool. Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είναι αρκετά ευέλικτος για να παίξει οπουδήποτε στη δεξιά πλευρά, έχει μια καταπληκτική πορεία αφού επιλέχτηκε για την ομάδα του Σαββατοκύριακου της League One, αφού έδωσε ασίστ στη νίκη της Bolton με 3-0 επί της Wycombe το Σάββατο.

Ο Ian Evatt, ο προπονητής της Bolton, είναι ευχαριστημένος με τις πρώτες συνεισφορές του Bradley στην ομάδα. Μετά το ντεμπούτο του εναντίον της Ipswich στις 30 Ιουλίου, σχολίασε: «Ένιωσα ότι ήταν υπέροχος, νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικά σημαντικό τεστ για αυτόν». Πιστεύω ότι πλέον κατανοεί πλήρως τις σωματικές απαιτήσεις του να παίζει σε αυτή τη θέση για εμάς».

Φαίνεται να είναι ο ιδανικός για τον Bolton και η εξήγηση του Evatt για τη διαδικασία που οδήγησε στην πρόσληψή του από την ομάδα δείχνει ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα φυσικό ταίριασμα γιατί, όπως σημείωσε αυτή την εβδομάδα, «ξέρουμε ότι ο τρόπος που προπονούν ο Jurgen (Klopp) και η Liverpool τα μπακ και τα ακραία μπακ τους είναι πολύ παρόμοιος με αυτό που απαιτούμε από τους δικούς μας».

«Το γεγονός ότι η Liverpool γνωρίζει ότι θα προπονείται και θα παίζει με τον ίδιο τρόπο όποτε φτάνει εδώ, το κάνει ένα φανταστικό ταίριασμα. Επιπλέον, μας ταιριάζει πολύ γιατί δεν χρειάζεται να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω του από το μηδέν, διότι έχει ήδη συνηθίσει να το κάνει και πιστεύω ότι αυτό βοηθάει».

Λόγω τραυματισμού στον Trent Alexander-Arnold ο νεαρός αμυντικός είχε την ευκαιρία να παίξει για τη Liverpool στο ματς εναντίον της Nottingham Forest στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εκείνο τον μήνα. Ο Klopp είναι μεγάλος fan του παίκτη.

«Είναι κορυφαίος μαθητής. Σίγουρα δεν ήταν μαζί μας όλη την ώρα τις τελευταίες εβδομάδες γιατί είχαμε να ετοιμαστούμε σαν ομάδα. Παρακολούθησε για λίγο σχεδόν όλες τις προπονήσεις μας, αλλά όχι τις πιο πρόσφατες εβδομάδες».

«Επειδή δεν ήμουν παρών, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς εξελίχτηκε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά από ό,τι ξέρω, τα πήγε καλά. Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε αυτόν τον απίστευτα ταλαντούχο νεαρό, καθώς έχει μεγάλη καρδιά και είναι αληθινός μαχητής. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».

Το εκπληκτικό γκολ του Conor Bradley, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Εκπληκτικό γκολ του Conor Bradley στην ομάδα του Gary Neville
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com