Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Garcia: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Nunez»

Luis Garcia: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Nunez»

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Luis Garcia, μιλώντας στο ESPN ξεκαθάρισε ότι δεν τον ανησυχεί η εικόνα που έδειξε ο Darwin Nunez στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας ως τώρα, προσθέτοντας όμως ότι θα πρέπει να εργαστεί περισσότερο.

Για πολλούς, ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει διπλό βάρος πίεσης στους ώμους του, αυτό του χρηματικού ποσού που ξόδεψε η Liverpool για να τον αποκτήσει καθώς και την αντικατάσταση του Sadio Mane.

Οι αντίπαλοι οπαδοί των Κόκκινων δεν δίστασαν να ασκήσουν κριτική στο νέο απόκτημα του Anfield μετά τις ευκαιρίες που έχασε να σκοράρει και όταν ρωτήθηκε επ’ αυτού ο Garcia απάντησε: «Όχι, δεν ανησυχώ καθόλου για τον Nunez. Απλά θα πρέπει να εργαστεί περισσότερο γιατί η Liverpool παίζει με διαφορετικό τρόπο από εκείνο στον οποίο είχε συνηθίσει στην Benfica.»

«Η Benfica έπαιζε γι’ αυτόν. Ήταν έτοιμος να δεχθεί τη μπάλα στον κενό χώρο και να κινηθεί γρήγορα. Είναι όμως δυνατός, γρήγορος και πολύ έξυπνος. Η επίγνωση που έχει και η ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα είναι φανταστικά χαρακτηριστικά.»

«Πέρα όμως από αυτά θα πρέπει να γυρίζει πίσω και να πιέζει. Βλέποντας τον στους δύο αγώνες εναντίον της Manchester United και της Crystal Palace είδα ότι ο ίδιος προβληματίστηκε.»

«Θα πρέπει να δείξει ότι είναι έτοιμος να παίξει. Πίεσε αρχικά ψηλά, εφαρμόζοντας την τακτική του Jurgen Klopp αλλά μετά από 3-4 τρεξίματα κουράστηκε. Νομίζω ότι προβληματίστηκε ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο. Επειδή κουράστηκε.»

«Πρέπει να αποκτήσει την απαραίτητη φυσική κατάσταση ώστε να είναι έτοιμος να παίξει στο επίπεδο και με την ένταση των παικτών της Liverpool.» ολοκλήρωσε.

Luis Garcia: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com