Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marcus Rashford: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Liverpool»

Marcus Rashford: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Liverpool»

Ο επιθετικός τις Manchester Utd Marcus Rashford δίνοντας συνέντευξη στο HITC, δήλωσε την αντιπάθεια του για την ομάδα τις Liverpool, κάτι που δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Βέβαια παραδέχτηκε ότι η ομάδα Liverpool έχει μεγάλη ιστορία, κάτι που τον πικραίνει, γεγονός το οποίο πιθανότατα θα συνεχισθεί να συμβαίνει. Αναφέρθηκε δε ότι στο Manchester υπάρχουν μόνο δύο ομάδες, η City και η Utd, τονίζοντας ότι αμφότερες μισούν την Liverpool.

Φυσικά τα σχόλια δεν έμειναν αναπάντητα από την την πλευρά των Red fans στα social media, υπενθυμίζοντας τις πρόσφατες επιτυχίες της Liverpool από το 2019 με τις κατακτήσεις των Champions League 2019, UEFA Super Cup 2019, Fifa Club World Cup 2019, Premier League 2020 και φυσικά τους περσινούς τίτλους των Κόκκινων, το League Cup και το F.A. Cup.

Ασχολίαστο δεν έμεινε επίσης από τους Κόκκινους φίλους της Liverpool και ότι η ομάδα της Manchester Utd δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο από το 2017, ούτε το περσινό 9-0 στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.
Φυσικά και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, πλην όμως με την καθοδήγηση του Jurgen Klopp, οι Reds δεν θα αφήσουν τον Marcus Rashford να ησυχάσει.

Marcus Rashford: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com