Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε με Henderson και Salah

Νίκησε με Henderson και Salah

Νίκησε με 2-0 την Crystal Palace, χάρη στα τέρματα των Jordan Henderson και Mo Salah η Liverpool στη Σιγκαπούρη.

Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Oxlade-Chamberlain.

Ο αγώνας: 
Καλύτερα ξεκίνησε στο δεύτερο φιλικό η Liverpool, έχοντας στην αρχική της ενδεκάδα παίκτες, όπως οι Jordan Henderson, Κώστας Τσιμίκας, Luis Diaz και Bobby Firmino.

Οι Reds είχαν το πάνω χέρι από τα πρώτα λεπτά της φιλικής αναμέτρησης και αρχικά έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Luis Diaz στο 10’ και το πέτυχαν περίπου τρία λεπτά αργότερα με τον Henderson, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Harvey Elliott και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση με το δεξί για το 1-0.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη καλή στιγμή, με εξαίρεση μια άστοχη προσπάθεια από τον Elliott, όμως με τον Oxlade-Chamberlain να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του. Ο Ox αντικαταστάθηκε από τον Leighton Clarkson.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Liverpool προχώρησε σε 11 αλλαγές, με παίκτες όπως οι van Dijk, Robertson, Thiago, Salah και Nunez να παιρνούν εντός.

Οι Reds βρήκαν το δεύτερο τέρμα μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, με τον Mo Salah να πατάει περιοχή, κόβοντας προς τα μέσα και σκοράροντας με αριστερό πλασέ για το 2-0!

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα άγγιξε και το τρίτο γκολ, όταν ο Salah γύρισε ιδανικά στον Nunez, εκείνος πλάσαρε, όμως ο Guaita κατάφερε να απομακρύνει.

Οι Reds κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο και για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, προχωρώντας σε αλλαγές και για το τελευταίο 12λεπτο της αναμέτρησης, με τους Salah και Carvalho να μένουν όμως εντός, με τον τελευταίο να έχει φτάσει κοντά στο γκολ στο 69’.

Επόμενος αγώνας σε έξι ημέρες κόντρα στην RB Leipzig στη Γερμανία.

Οι συνθέσεις:

Πρώτη ενδεκάδα: Adrian; Milner, Matip, Konate, Τσιμίκας; Henderson, Elliott, Jones; Oxlade-Chamberlain (Clarkson 43’), Diaz, Firmino

Δεύτερη ενδεκάδα: H.Davies; Alexander-Arnold, Mabaya, Van den Berg, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago, Keita; Salah, Carvalho, Clark

Νίκη στο δεύτερο φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com