Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Ox, Alisson και Jota

Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Ox, Alisson και Jota

Ένα injury update μας παρείχε ο Jürgen Klopp για τους Alex Oxlade-Chamberlain, Alisson Becker και Diogo Jota, μετά το σημερινό φιλικό με την Crystal Palace στη Σιγκαπούρη.

Ο Ox ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ οι Ali και Jota παραμένουν εκτός προπονήσεων, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται όμως να προλάβει το Community Shield.

Για τον τραυματισμό του Ox δήλωσε:

“ Φυσικά είναι πολύ απογοητευτικό για εμάς γιατί ο Oxlade προπονήθηκε όλη την ώρα πολύ καλά από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της σεζόν. ”

“ Συνέβη προφανώς με τον Ox στο παρελθόν όταν γίνεται πιο έντονο  μπορεί να συμβεί. Τώρα αυτό είναι απλώς ένα θέμα μυών και αυτό είναι εντάξει. Είχαμε χειρότερες καταστάσεις, οπότε είμαι εντάξει με αυτό. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό θα του πάρει, αλλά θα επιστρέψει και μετά όλα καλά. Είναι προφανώς παίκτης κορυφαίας κλάσης και μπορεί να μας βοηθήσει. ”

Αν οι Alisson και Jota θα προλάβουν το Community Shield:

“ Ο Ali, νομίζω, έχει την ευκαιρία για τη City και ο Diogo όχι. ”

“ Ο Ali, αισθάνεται ενόχληση σε έναν μυ, κοιλιακό. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά, πάλι, προετοιμάζουμε τα παιδιά μια πλήρη σεζόν. Έτσι μπορεί να προπονηθεί, αλλά όχι όπως πριν, οπότε δεν πρέπει να παίζει αυτή τη στιγμή. Δεν κάνει κανονική προπόνηση τερματοφύλακα, αλλά είναι στην pre-season, για να μη χάνει χρόνο. ”

“ Αλλά ναι, συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Τα αγόρια πρέπει να ταξιδεύουν πολύ και να προπονούνται και ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς. ”

“ Είναι μικρά πράγματα, τίποτα σοβαρό, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί το υπόλοιπο της σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερο από την αρχή. ”

Νίκη αλλά με τραυματισμούς στο δεύτερο φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com