Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Robinson: «Ο Klopp του υποσχέθηκε ότι έχει μέλλον»

Paul Robinson: «Ο Klopp του υποσχέθηκε ότι έχει μέλλον»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, πιστεύει ότι η απόφαση του Joe Gomez να παραμείνει στα Βορειοδυτικά έχει να κάνει με τις υποσχέσεις που του έδωσε ο Jurgen Klopp για αυξημένο χρόνο συμμετοχής στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Κόκκινων.

«Είναι προφανές ότι έχει αναπτύξει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον Jurgen Klopp» είπε ο Robinson στο Football Insider.

«Ο Klopp του υποσχέθηκε σίγουρα ότι έχει μέλλον στην ομάδα, οπότε θεωρώ ότι αυτή είναι μια φανταστική μεταγραφή για την Liverpool» συνέχισε.

«Εξασφάλισαν την υπογραφή του για τα επόμενα 5 χρόνια και συνεπώς θα ξεκινήσουν τη σαιζόν έχοντας στη διάθεση τους τέσσερις κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς

«Είναι εκπληκτικό αν το σκεφτεί κανείς. Γιατί αν παίζει συνέχεια τότε θα έχουν τον παίκτη που πάντα ήθελαν, ενώ αν έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής η τιμή του θα συνεχίσει να ανεβαίνει

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους έναν κεντρικό αμυντικό, αξίας 50-60 εκατομμυρίων λιρών.» ολοκλήρωσε.

Ο Joe Gomez Ο Joe Gomez έφτασε στο Anfield το καλοκαίρι του 2015, προερχόμενος από την Charlton.

Για την υπογραφή του οι Κόκκινοι είχαν δώσει τότε περίπου 3.5 εκατομμύρια λίρες.

Είχε 142 συμμετοχές με τη φανέλα της Liverpool ως τώρα αλλά ο παρατεταμένος τραυματισμός του τη σαιζόν 2020/21 είχε ως αποτέλεσμα να δει το όνομα του ως 4η επιλογή στη βασική ενδεκάδα, πίσω από τους Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate και Joel Matip.

Πέρυσι είχε μόλις 8 συμμετοχές σε αγώνες και νιώθει σίγουρα ‘πεινασμένος’ για περισσότερο χρόνο συμμετοχής δεδομένου και της προσπάθειας του να εξασφαλίσει την είσοδο του και στην Εθνική Αγγλίας, ενόψει μάλιστα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ,τον χειμώνα.

Στην αρχή της προετοιμασίας , ο Jurgen Klopp εξέφρασε την έκπληξη του βλέποντας την φυσική του κατάσταση.

«Wow» είχε πει ο Γερμανός τεχνικός.

«Αυτή τη στιγμή ο Joe βρίσκεται σε εκπληκτική φυσική κατάσταση. Είχαμε μερικές εβδομάδες διακοπών και όταν επιστρέψαμε στο AXA και τον είδα ,η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘Wow’» είχε πει στο επίσημο site των Κόκκινων.

Νέο συμβόλαιο για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com