Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλική ήττα από την Manchester United στην Bangkok

Φιλική ήττα από την Manchester United στην Bangkok

Την φιλική ήττα με σκορ 4-0 από την Manchester United γνώρισε η Liverpool στην Bangkok της Ταιλάνδης το απόγευμα της Τρίτης, στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό.

Οι Reds αγωνίστηκαν με τρεις διαφορετικές ενδεκάδες, με τον Jürgen Klopp να κάνει αρκετές δοκιμές και αλλαγές, ενώ οι Red Devils ξεκίνησαν με την καλύτερη τους δυνατή τους σύνθεση, αφού ο Erik Ten Hag θέλει να δει σε ποιους παίκτες θα βασιστεί στην πρώτη του σεζόν στο Νησί.

Η Liverpool δεν μπόρεσε σαφώς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε κανένα σημείο του αγώνα, κάτι που είναι λογικό, λόγω των πολλών αλλαγών και είδε όλα της τα αμυντικά λάθη να τιμωρούνται, ευρισκόμενη με 3-0 πίσω στο σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Sancho στο 12′, Fred στο 30′ και Martial στο 33′.

Οι Reds σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, με τους Carvalho, Diaz και Salah, μη καταφέρνοντας να σημειώσουν κάποιο τέρμα, παρά τις καλές ευκαιρίες που κατάφεραν να δημιουργήσουν.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε από τον Pellistri στο 77ο λεπτό, με την Κόκκινη άμυνα να μην λειτουργεί σωστά για ακόμη μια φορά στον αγώνα.

Οι Darwin Nunez και Fabio Carvalho πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ομάδα και έδειξαν καλά στοιχεία στον χρόνο που πρόλαβαν να αγωνιστούν.

Οι συνθέσεις της ομάδας:

Liverpool 0-30′: Alisson; Mabaya, Phillips, Gomez, Chambers; Henderson, Morton, Carvalho; Elliott, Diaz, Firmino

Liverpool 31-60′: Alisson/Adrian; Frauendorf, Matip, R.Williams, Τσιμίκας; Bajcetic, Milner, Clarkson; Oxlade-Chamberlain, Jones, Clark

Liverpool 61-90′: Adrian; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago, Keita; Salah, Hill, Nunez

Φιλική ήττα από την Manchester United.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com