Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Klopp: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»

Η Liverpool δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες στη φιλική ήττα από την Manchester United, όμως θα κρατήσει τα φιλικά από την αναμέτρηση, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη του μετά τον αγώνα.

Ο Γερμανός για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση είπε:

“ Προφανώς το παιχνίδι ήρθε λίγο πολύ νωρίς για εμάς, για μερικά από τα αγόρια μας, οπότε νομίζω ότι συμφωνούμε ότι είδαμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά στις καθοριστικές στιγμές δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί για να τελειώσουμε τις φάσεις μας. ”

“ Δώσαμε τεράστιες ευκαιρίες στον αντίπαλο, λίγο πολύ. Σχεδόν χωρίς μυαλό, αλλά η United τα πήγε καλά σε αυτές τις στιγμές, τελείωσε τις ευκαιρίες της. Το παραδεχόμαστε, αλλά αυτό είναι λίγο πολύ. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα μετά το παιχνίδι, ακόμα κι όταν μισώ την ήττα, είναι ότι όλοι έχουν 30 λεπτά στα πόδια τους τώρα, για κάποιους την τρίτη μέρα της προπόνησης, αυτό είναι πολύ σκληρό, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Τώρα λοιπόν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και θα δουλέψουμε με αυτό. ”

Αν υπάρχουν θετικά:

“ Όπως είπα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε την ισοφάριση στα τελευταία τέσσερα λεπτά! Αλλά έτσι είναι. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι αποτελεσμάτων και τα κάνουμε όλα για αυτό, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για μια γεμάτη σεζόν. Δεν είχαμε καμία ευκαιρία να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, πραγματικά, οπότε έπρεπε να το κάνουμε όπως το κάναμε όπως το κάναμε με τρεις ενδεκάδες ανά 30 λεπτά και τώρα είμαστε οκτώ μέρες στην προπόνηση με ένα μεγάλο γκρουπ και για όλους τους διεθνείς είναι τρεις μέρες. ”

“ Αυτό είναι και από εδώ πάμε, οπότε φυσικά θα μου άρεσε πολύ να είχα δείξει στους ανθρώπους εδώ μερικά γκολ. Οι ευκαιρίες υπήρχαν, δεν τις αξιοποιήσαμε και τέλος. ”

Για το φιλικό της Παρασκευής στη Σιγκαπούρη:

“ Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο, αλλά παρεμπιπτόντως για πολλές ομάδες είναι δύσκολο σε αυτές τις στιγμές. Δεν ήμασταν σε περιοδείες για πολύ καιρό, οπότε το κάνουμε τώρα και από εδώ πάμε στη Σιγκαπούρη, νομίζω ότι θα πετάμε για δυόμισι ώρες, οπότε θα πρέπει να είναι εντάξει. Έπειτα το Σάββατο πάμε σπίτι ξανά, οπότε δεν πειράζει. Μέχρι στιγμής, είναι πραγματικά εντάξει εκτός από το αποτέλεσμα. ”

“ Όλα είναι εντάξει μέχρι στιγμής. Το καλωσόρισμα εδώ ήταν φανταστικό και είμαι σίγουρος ότι στη Σιγκαπούρη θα είναι παρόμοια. Πετάξαμε με τη Singapore Airlines και το πλήρωμα είχε ήδη πάρει φωτιά όταν μας έφεραν από το Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ, οπότε έχουμε μια αίσθηση του τι μπορούμε να περιμένουμε εκεί. Η οργάνωση ήταν πολύ καλή, την κίνηση στους δρόμους δεν μπορεί να την κρίνει κανείς προφανώς. ”

“ Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά στο γήπεδο ήταν πολύ καλά οργανωμένο, ο κόσμος ήταν πολύ πειθαρχημένος, οπότε ήταν ωραίο. Όπως είπα, ήταν πραγματικά πολύ καλό, αλλά όχι το αποτέλεσμα που θέλαμε. ” Είπε ο Klopp.

Οι Reds αγωνίστηκαν στην Ταϊλάνδη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com