Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημισμένες μικρές επιχειρήσεις γύρω από το Anfield

Φημισμένες μικρές επιχειρήσεις γύρω από το Anfield

Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ιδιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Anfield (από φαγητό και ποτό μέχρι ρούχα και εμπορεύματα), οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς τις ημέρες των αγώνων.

Εδώ, παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο επόμενο ταξίδι σας για να παρακολουθήσετε τους Reds, καθώς και ένα μοναδικό στο είδος του fanzine (οπαδικό περιοδικό) που μπορείτε να αγοράσετε.

1. Homebaked
Ένα υπέροχο μη κερδοσκοπικό, κοινοτικό αρτοποιείο, το οποίο σερβίρει πίτες, μαρμελάδες, κέικ και εξαιρετικό καφέ. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Kop.
Το Homebaked φημίζεται για τις βραβευμένες πίτες του και είναι το ιδανικό μέρος για να φάτε κάτι πριν από ένα παιχνίδι.
Η Shankly Pie, η οποία βραβεύτηκε το 2020 στα British Pie Awards, αποτελεί ένα ιδιαίτερα αγαπημένο έδεσμα των οπαδών.

2. Hat, Scarf or a Badge Outlet
Ένα ανεξάρτητο κατάστημα στην οδό Walton Breck Road στο Anfield, το οποίο διαθέτει ρούχα και εμπορεύματα σχετικά με την Liverpool FC, με δικά του μοναδικά σχέδια, μπλουζάκια, καπέλα, κασκόλ και κονκάρδες.
Στόχος του είναι να προσφέρει διαφορετικές επιλογές από αυτές που θα βρείτε στα επίσημα καταστήματα της Liverpool. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στην ιστοσελίδα του: https://hat-scarf-or-a-badge.com/
Το κατάστημα είναι διαθέσιμο μόνο την ημέρα του αγώνα και ανοίγει περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

3. Sing Fong
Άλλο ένα από τα αγαπημένα στέκια των οπαδών για φαγητό πριν και μετά τον αγώνα.
Το Sing Fong είναι ένα takeaway μαγαζί, το οποίο προσφέρει σε πακέτο κινέζικο φαγητό και Fish & Chips και βρίσκεται στην οδό Walton Breck Road, απέναντι από το Kop end.
Αξίζει να δοκιμάσετε τα τσιπς αλατοπίπερου, αλλά και την σάλτσα τους με κάρι.

4. Georgie Porgy Café
Βρίσκεται στην οδό Walton Breck Road και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις τους αγγλικού προγεύματος.
Το καφέ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το στάδιο και διαθέτει εκτός από πρωινό και πολλές άλλες εξαιρετικές επιλογές.

5. EverPool Diner
Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Everpool Diner έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει τόσο τους οπαδούς της Liverpool όσο και αυτούς της Everton, αλλά βρίσκεται έξω από τις πύλες του Anfield.

Το εστιατόριο, την ημέρα του αγώνα, σερβίρει τα τυπικά, αγαπημένα στους οπαδούς, εδέσματα, όπως hot dogs και burgers.
Εάν αναζητάτε γρήγορο και εύκολο φαγητό, καθώς κάνετε μια βόλτα στο Anfield, το EverPool Diner αποτελεί ιδανική επιλογή.

6. Wok On
Ένα noodle bar που βρίσκεται στην οδό Oakfield Road και προσφέρει φρεσκομαγειρεμένα noodles, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα μαγειρεμένα με αλάτι και πιπέρι.
Αξίζει να το επισκεφθείτε.

7. Red All Over The Land
Το RAOTL είναι το τελευταίο περιοδικό του είδους του (fanzine), το οποίο σχετίζεται με την Liverpool FC και είναι γραμμένο από τους οπαδούς για τους οπαδούς.

Μπορείτε να αγοράσετε το πιο πρόσφατο τεύχος, στο Anfield, την ημέρα του αγώνα, στην τιμή των 2 λιρών. Συνήθως περιλαμβάνει άφθονο χιουμοριστικό περιεχόμενο για τους μπλε μας γείτονες!

Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε ένα αντίγραφο και να υποστηρίξετε μια δια βίου Red και εξαιρετική τοπική επιχείρηση.

Φημισμένες επιχειρήσεις γύρω από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com