Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη οι Kelleher, Gordon, Ramsay και Davies

Δεν ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη οι Kelleher, Gordon, Ramsay και Davies

Η Liverpool από την Κυριακή βρίσκεται με 37 ποδοσφαιριστές της στην Ταϊλάνδη για το αυριανό φιλικό με την Manchester United, με 4 παίκτες να μην ακολουθούν την αποστολή στην Ασιατική ήπειρο. Ο λόγος για τους Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Kaide Gordon και Ben Davies.

Ο Ιρλανδός τερματοφύλακες δεν συμμετείχε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα στο Kirkby, έχοντας πάρει μέρος μόνο στα εργομετρικά της Δευτέρας. Το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρείται από κάποιον μικροτραυματισμό.

Ο Calvin Ramsay αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp, τον οποίον εντόπισε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα, άλλα έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του στο Merseyside.

Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τον Kaide Gordon, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στη φετινή προετοιμασία και δεν ακολούθησε την αποστολή για τα δύο φιλικά στην Ασία.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο ταλαντούχος μέσος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Οι Reds θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την περίπτωση του.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον Ben Davies, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Jürgen Klopp για τη νέα σεζόν και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες μέρες.

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com