Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν»

Elliott: «Είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν»

Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν δήλωσε ο Harvey Elliott στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας από την Ταϊλάνδη.

Για τη νέα σεζόν είχε να πει:

“ Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε νέους, εξαιρετικούς παίκτες που έρχονται στην ομάδα, άρα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Αλλά είμαι έτοιμος για τη σεζόν και έτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να γίνω ομαδικός παίκτης αν χρειαστεί. ”

“ Εννοώ ότι η περασμένη σεζόν δεν πήγε όπως την ήθελα, με τον τραυματισμό και άλλα πράγματα, αλλά είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν ως ομάδα και αυτό είναι το μόνο που μετράει. ”

“ Ήμουν εκεί για να υποστηρίξω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αν χρειαζόταν και να παίξω αν χρειαζόταν και έκανα το καλύτερο δυνατό για να ξαναμπώ στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτή η σεζόν είναι σίγουρα μεγαλύτερη σε αυτή την περίπτωση. ”

“ Ανυπομονώ για αυτό και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σωστά ξανά για να επιστρέψω στην ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε την ίδια επιτυχία ξανά αυτή τη σεζόν, αν όχι να την κάνουμε πολύ καλύτερη. ”

Για τη σημασία της προετοιμασίας πρόσθεσε: 

“ Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ σε αυτήν την προετοιμασία σωματικά, ψυχικά. Με όλα όσα έρχονται, νιώθω ότι θα είναι μια εξαιρετική προετοιμασία. ”

“ Το να περιοδεύεις σε όλο τον κόσμο είναι ένα πράγμα, αλλά το να περιοδεύεις σε όλο τον κόσμο με τη Liverpool και να παίζεις για την ομάδα και να παίζεις ξανά μπροστά στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, εννοώ, τι άλλο μπορείς να θες να κάνεις αυτή την προετοιμασία; ”

“ Αισθάνομαι ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρότερα αυτή την προετοιμασία, ειδικά γνωρίζοντας πόσο μεγάλη σεζόν είναι. Αλλά ταυτόχρονα, ξεκουράστηκα και για να βεβαιωθώ ότι δεν έκανα υπερβολική δουλειά. ”

“ Λοιπόν, νομίζω ότι είχα αυτό το καλό μείγμα εκεί και όταν έκανα προπόνηση, προπονήθηκα όσο πιο σκληρά μπορούσα και φρόντιζα να ξεκουραστώ μια μέρα ή μερικές ημέρες για να χαλαρώσω και να αφήσω το σώμα μου να ανακάμψει. ”

Νέος αριθμός για τον Harvey Elliott φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com