Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι στην αγορά ο Bellingham – δεν θα πάρουμε μέσο»

Klopp: «Δεν είναι στην αγορά ο Bellingham – δεν θα πάρουμε μέσο»

Για την προοπτική απόκτησης του Jude Bellingham κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp στην τελευταία του συνέντευξη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η ομάδα δεν αναμένεται να αποκτήσει κάποιον παίκτη για τη μεσαία της γραμμή.

Αρχικά για τον Bellingham ανέφερε:

“ Δεν είναι στην αγορά, οπότε αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη. Λοιπόν, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη! ”

Αν η ομάδα θα αποκτήσει έναν μέσο:

“ Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι στη μεσαία γραμμή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εάν κάποιος έρθει σε εμάς και μας πει «θέλω να φύγω» μπορεί να γίνει – κανείς δεν ήρθε ακόμα σε μένα όμως, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε πρέπει να μιλήσουμε. ”

“ Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε πείτε μου γιατί [η Liverpool θα ήθελε να πάρει παίκτη για τη μεσαία γραμμή;] Δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω. Ο κόσμος μου είπε για αυτή τη συζήτηση, αλλά το τελευταίο πράγμα που θα μου είχε περάσει από το μυαλό είναι ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό. ”

“ Τα ξέρω όλα αυτά, ότι «δεν βάζουμε αρκετά γκολ από τη μεσαία γραμμή», αυτό και αυτό, αλλά τι θέλουμε; Αυτή τη «Χρυσή Αγελάδα» που παράγει τα πάντα, και γάλα!. ”

Για τις επιλογές της ομάδας στον χώρο του κέντρου:

“ Fabinho, Henderson, Thiago, Milner, Keita, Curtis Jones, Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Oxlade-Chamberlain. Τώρα θα μου πείτε τι είδους παίκτης μας λείπει; ”

“ Ένας που είναι επιθετικός, 1,95 μ. και φτάνει στη μεγάλη περιοχή για να βάλει κεφαλιά; Εντάξει, εκτός από αυτό! Έχουμε τρεις παίκτες στην ομάδα που μπορούν εύκολα να παίξουν ως Νο. 6 – Ο Fabinho , φυσικά, αλλά ο Hendo και ο Millie παίζουν επίσης μια χαρά. ”

“ Δημιουργικότητα; Αν φέρουμε έναν παίκτη μόνο για αυτό, αμέσως δυσκολεύουμε τον Harvey, τον Curtis και τον Fabinho. Μπορούν όλοι να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις φυσικά, ο Curtis μπορεί να παίξει μια γραμμή ψηλότερα και ο Harvey και ο Fabio μπορούν επίσης να παίξουν εκεί. Μια χαρά. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορούμε να παίξουμε και ένα διαφορετικό σύστημα, όπου μπορεί να χρειαζόμαστε μόνο δύο χαφ, αλλά τότε όλα αυτά τα παιδιά μπορούν να παίξουν ως Νο. 10 στο νέο σύστημα. Πού χρειάζεται λοιπόν ένας μέσος; Περιμένω τη μέρα που κάποιος θα έρθει σε μένα και μου πει γιατί, ακριβώς. ”

“ Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περασμένη σεζόν, στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, ο Harvey ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Ήταν εξαιρετικός. ”

“ Τότε είχε έναν άσχημο τραυματισμό, επέστρεψε και είχε καλές και κακές στιγμές. Φυσιολογικό για έναν νεαρό παίκτη και φυσιολογικό μετά από μεγάλο τραυματισμό. Φαίνεται σε καλή κατάσταση τώρα, επέστρεψε και όπως όλοι χρειάζεται τύχη. ”

Δεν πωλείται φέτος ο Jude Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com