Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε»

Klopp: «Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε»

Η Liverpool θα προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερη, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp από την Ταϊλάνδη στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής φιλικής αναμέτρησης με την Manchester United.

Ο Γερμανός για τη σεζόν που έρχεται δήλωσε:

“ Θα έχουμε μια καλή σεζόν, [θα είναι] μια σεζόν όπου μπορούμε να βελτιωθούμε, υπάρχει χώρος για βελτίωση και έχουμε χώρο για βελτίωση. Μπορούμε πάντα να πάμε καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε. ”

“ Ποτέ δεν προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα πραγματικά, προετοιμαζόμαστε για μια γεμάτη σεζόν και τα παιδιά που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν σωστά και μπορούσαμε να προπονηθούμε όπως θέλαμε. Τώρα έχουμε μια σωστή πλήρη εβδομάδα και είμαστε εδώ για δύο παιχνίδια. ”

“ Ένας εδώ και ένας στη Σιγκαπούρη. Πρέπει να παίξουμε και να προπονηθούμε και τα παιχνίδια είναι σαν μια περίοδος όπου τα αγόρια πρέπει να πάνε αρκετά σκληρά. ”

“ Πηγαίνουμε από την Αγγλία στην Αυστρία και μετά είναι θα έχουμε άλλη μια προετοιμασία πριν το Community Shield, οπότε δεν έχουμε πολύ καιρό. ”

“ Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε αυτές τις προπονήσεις. Στους αγώνες, μπορεί να δείτε ότι τα παιδιά είναι λίγο κουρασμένα, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας που περνάμε από αυτές τις δύσκολες στιγμές και παίρνουμε το όφελος για όλη τη σεζόν. ”

“ [Είμαστε] όσο το δυνατόν πιο σίγουροι. Είδα σήμερα στο αεροπλάνο μια ομάδα γεμάτη ποιότητα. Χρειάζεσαι πάντα λίγη τύχη αν θέλεις να κερδίσεις ένα τρόπαιο, αλλά για να παίξεις μια καλή σεζόν, πρώτα και κύρια, χρειάζεσαι συνέπεια. ”

“ Αυτό είναι το θέμα, αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα των αγοριών. Φέραμε νέους παίκτες, ναι, χάσαμε κάποιους παίκτες, αλλά φέραμε νέους παίκτες και φρέσκο αίμα και αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο. ”

“ Έχουμε πέντε αναπληρωματικούς από εδώ και πέρα και στην Premier League, πρέπει να το συνηθίσουμε και πρέπει να προσαρμοστούμε και όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Πραγματικά ανυπομονώ. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε άλλη μια καλή σεζόν θα έλεγα. ”

Για την παρέλαση του Μαΐου στην πόλη:

“ Ήταν μια απολύτως εξαιρετική εμπειρία. Μόλις πριν από λίγες μέρες, οι άνθρωποι μου είπαν πώς τελείωσαν τη σεζόν σε χαμηλά επίπεδα και με τον τελικό του Champions League, το καταλαβαίνω, αλλά για την ομάδα μας έπρεπε να γίνει η παρέλαση και αυτό ήταν ένα απόλυτο υψηλό σημείο. ”

“ Αυτά τα πράγματα είναι τόσο εξαιρετικά και τόσοι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην κατάστασή μας, δεν έχω τα σωστά λόγια και είναι μια πραγματική ώθηση να έχω αυτήν την [εμπειρία] ξανά και ξανά και ξανά. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να έχουμε έναν καλό λόγος για μια παρέλαση ξανά την επόμενη σεζόν. ”

Jürgen Klopp και Pep Lijnders στην παρέλαση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com