Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστική η συμφωνία με την Aberdeen για τον Calvin Ramsay

Οριστική η συμφωνία με την Aberdeen για τον Calvin Ramsay

Σε τελική συμφωνία με την Aberdeen για τη μεταγραφή του Σκωτσέζου δεξιού μπακ Calvin Ramsay έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/6) η Liverpool.

Οι Reds ήταν κοντά σε συμφωνία με την Aberdeen πριν λίγες εβδομάδες, όμως οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους.

Εν τέλει, αυτό καθυστέρησε τη μεταγραφή, η οποία όμως τώρα βαίνει προς την ολοκλήρωσή της, με τις δύο ομάδες να «δίνουν τα χέρια» σε ένα ποσό κοντά στις 6.5 εκατομμύρια λίρες, το οποίο θα αποτελέσει και πώληση ρεκόρ στην ιστορία της Σκωτσέζικης ομάδας.

O Ramsay έχει από καιρό συμφωνήσει με τη Liverpool και όπως αναφέρει ο Paul Joyce, θα είναι η τελευταία μεταγραφή των Reds το φετινό καλοκαίρι.

Δεδομένα, η μεταγραφή χαφ θα πάει για το άλλο καλοκαίρι, με τον Jude Bellingham να είναι το νούμερο ένα όνομα στη λίστα των στόχων της ομάδας.

Όπως διαβάσατε χθες στο liverpool.gr, η Real Madrid θα κάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα μπάσιμο για τον παίκτη, κάτι που ίσως ωθήσει τη Liverpool να επαναπροσδιορίσει τα πλάνα της για τη μεταγραφή στα χαφ.

Οριστικά παίκτης των Reds o Ramsay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com