Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το TNT Sports, η «ανιαρή» ατμόσφαιρα και η αλήθεια των οπαδών

Το TNT Sports, η «ανιαρή» ατμόσφαιρα και η αλήθεια των οπαδών

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Liverpool με την West Ham, οι σχολιαστές του συνδρομητικού καναλιού TNT Sports, Darren Fletcher και Ally McCoist επέκριναν την «ανιαρή» ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Με τις δύο ομάδες να έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες στα προηγούμενα παιχνίδια τους – η West Ham ηττήθηκε με 5-2 από την Crystal Palace και η Liverpool με 2-0 από την Everton – ήταν αναμενόμενη μια αντίδραση.

Αντίθετα, το παιχνίδι είχε πολύ αργό ρυθμό στο ξεκίνημα, με λίγες πραγματικές ευκαιρίες έως ότου ο Luis Diaz σημάδεψε το δοκάρι και αμέσως μετά ο Jarrod Bowen άνοιξε το σκορ.

Οι Fletcher και McCoist, οι οποίοι θεωρούνται δύο από τους καλύτερους σχολιαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, εστιάστηκαν στην έλλειψη ατμόσφαιρας στο London Stadium, με τον McCoist μάλιστα να μη μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός αυτό.

Δεδομένου της ώρας έναρξης του αγώνα (12:30 μ.μ. ώρα Αγγλίας) και του γεγονότος ότι οι δύο ομάδες έμειναν εκτός των κύριων στόχων τους, η «ανιαρή» ατμόσφαιρα δεν θα έπρεπε να προκαλούσε τόση έκπληξη.

Οι οπαδοί της Liverpool το επεσήμαναν αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα γραφόμενα τους επιβεβαιώθηκαν και από αντίπαλους οπαδούς, οι οποίοι, επίσης, παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών των Reds, στην πλατφόρμα X (Twitter), ήταν τα εξής:

«Οι σχολιαστές του TNT αδυνατούν να κατανοήσουν το γεγονός ότι δύο ομάδες, των οποίων οι σεζόν ουσιαστικά έχουν τελειώσει και αναγκάζονται να παίξουν μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:30, δεν παρουσιάζουν εκπληκτικό θέαμα».

«Σοκαριστική είδηση!! Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι «ανιαρή». Είμαι βέβαιος ότι οι επιταγές πληρωμής για τους σχολιαστές και τις διαφήμισεις του TNT δεν είναι ανιαρές…».

«Σχολιαστές που μιλούν για το γιατί το παιχνίδι είναι τόσο μονότονο. Ώρα έναρξης 12:30 – είχαμε ποτέ ένα συναρπαστικό παιχνίδι στις 12:30; Αλήθεια τώρα;»

«Το TNT αναρωτιέται γιατί οι φίλαθλοι και οι παίκτες είναι αδιάφοροι. Είναι επειδή είναι 12:30μ.μ.(!!) Εξίσου χάλια για τους οπαδούς και τους παίκτες. ΟΧΙ άλλο πια!!!»

Και οι οπαδοί της West Ham είχαν την ίδια άποψη:

«Οι σχολιαστές του TNT Sport γκρινιάζουν ασταμάτητα για την ατμόσφαιρα του σταδίου. Επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω. Οι οπαδοί δεν θέλουν τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 12:30!! Δεν είναι και πυρηνική φυσική!!»

«Η ομάδα του TNT γκρινιάζει για το πόσο υποτονική είναι η ατμόσφαιρα. Ναι, εσείς το προκαλείται, βάζοντας παιχνίδια σε μια ηλίθια ώρα της ημέρας!!»

Το θέμα είναι ότι, εάν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς συνεχίζουν να προγραμματίζουν παιχνίδια, το μεσημέρι του Σαββάτου ή της Κυριακής, σε ένα τόσο γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα, οι οπαδοί δεν θα μπορούν να «ανταποκριθούν».

Δεν επηρεάζει μόνο τους παίκτες, επηρεάζει όσους ταξιδεύουν για ώρες για να τους παρακολουθήσουν και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει το θέαμα από το οποίο εξαρτώνται τόσο το TNT όσο και τα υπόλοιπα κανάλια.

Το TNT Sports, η «ανιαρή» ατμόσφαιρα και η αλήθεια των οπαδών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com