Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει να προλάβει τη Liverpool για τον Bellingham η Real Madrid»

«Θέλει να προλάβει τη Liverpool για τον Bellingham η Real Madrid»

Να νικήσει τη Liverpool στη κούρσα για την υπογραφή του Jude Bellingham θέλει η Real Madrid, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, οι σχετικές φήμες από την Ιβηρική Χερσόνησο τις οποίες και αναδημοσιεύει η αγγλική – και σχετικά αναξιόπιστη – Mirror, λένε πως οι Reds είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πάνω από 90 εκατομμύρια ευρώ (περί τις 70 εκατομμύρια λίρες) για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή από το Birmigham.

Αυτή τη διάθεση θέλει να κόψει η Real Madrid, η οποία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στη Borussia Dortmund, με τους Γερμανούς να έχουν αλλάξει στάση και να είναι εν τέλει ανοιχτή σε ενδεχόμενη πώληση από αυτό το καλοκαίρι.

Βέβαια, αυτά πάνε κόντρα σε όσα βγαίνουν από το νησί, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως οι Reds δεν είναι ιδιαίτερα ζεστοί στην αναζήτηση ενός χαφ από το τρέχον καλοκαίρι, αλλά να προτιμάνε να «αφήσουν» οποιαδήποτε μεταγραφή για το χώρο του κέντρου στο επόμενο.

Είναι καλό, όμως, να θυμόμαστε πως η Liverpool μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του Tchouameni, ο οποίος επέλεξε εν τέλει την Real, και άρα αυτά τα δημοσιεύματα μπορεί και να είναι ένα διαπραγματευτικό «τρικ» της ομάδας.

Το ενδιαφέρον για τον Bellingham είναι δεδομένο από καιρό και το κατά πόσο ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή από αυτό το καλοκαίρι και το αν θα ντυθεί στα κόκκινα, μένει να φανεί.

Άξιο αναφοράς είναι το ότι η Liverpool θέλει τον Σεπτέμβρη να κλείσει τη μεταγραφή του μικρού αδερφού του Jude, Jobe Bellingham, το οποίο ίσως παίξει και ρόλο σε κάποια ενδεχόμενη απόφαση του διεθνή Άγγλου χαφ.

Για ενδιαφέρον της Real για τον Bellingham γράφουν οι Ισπανοί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com