Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχονται προτάσεις από Γαλλία για τον Takumi Minamino

Έρχονται προτάσεις από Γαλλία για τον Takumi Minamino

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Liverpool είναι ο Takumi Minamino, με ομάδες από Αγγλία και – κυρίως – Γαλλία να τσεκάρουν τη περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας διεθνής επιθετικός έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Leeds, Southampton, Wolves και Fulham από την Αγγλία, όμως είναι η Monaco αυτή που έχει μπει πιο ζεστά στο κυνήγι της υπογραφής του πρώτου σκόρερ των Reds στα εγχώρια κύπελλα τη περσινή σεζόν.

Όπως έχετε διαβάσει στο liverpool.gr, η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει ανοίξει τις συζητήσεις με τη πλευρά του παίκτη, ενώ φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει και τις οικονομικές απαιτήσεις της Liverpool, οι οποίες κυμαίνονται στις 17 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια, το ρεπορτάζ λέει πως γερό μπάσιμο είναι έτοιμη να κάνει και η Olympique Lyonnais, με τους επτά φορές πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ιάπωνα.

Η αποχώρηση του Minamino από τη Liverpool φαντάζει σχεδόν δεδομένη, με τη Γαλλία να φαίνεται ο πιθανότερος προορισμός, χωρίς όμως να μπορούμε να αποκλείσουμε με ασφάλεια την μετακόμιση σε άλλη ομάδα της Premier League.

Οδεύει προς την έξοδο ο Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com