Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίας με την Εθνική Ουαλίας ο Neco Williams

Τραυματίας με την Εθνική Ουαλίας ο Neco Williams

Ο Neco Williams ήταν ο τελευταίος παίκτης της Liverpool που αποχώρησε ως τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.

Ο Ουαλός δεξιός οπισθοφύλακας των Reds δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα με την εθνική του απέναντι στην Εθνική Ολλανδίας του Virgil van Dijk, από την οποία έχασε με σκορ 3-2 για την τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης των κόκκινων, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Jurgen Klopp, ταλαιπωρείται από έναν απροσδιόριστο τραυματισμό, ο οποίος οι άνθρωποι της Ουαλίας πιστεύουν ότι δεν είναι σοβαρός. Είναι ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης της Liverpool που τελειώνει την σεζόν με τραυματισμό μετά τους Mohamed Salah, Diogo Jota, Thiago Alcantara και Andy Robertson.

Ο Oυαλός την σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε το πρώτο μισό με την Liverpool και μετά δόθηκε δανεικός στην Fulham του Marco Silva, την οποία βοήθησε να ανεβεί κατηγορία κατακτώντας το πρωτάθλημα της Championship. Με την Εθνική Ουαλίας αγωνίστηκε ως βασικός στον τελικό των προκριματικών Ευρώπης για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ.

O Julian Ward κοστολογεί τον παίκτη με μία τιμή που ανέρχεται κοντά στις 15 εκατομμύρια λίρες. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου μπακ είναι η Nottingham Forest του Βαγγέλη Μαρινάκη και η πρώην ομάδα του Fulham.

Μένει να δούμε αν οι φήμες ισχύουν και ο Neco τελικά αποχωρήσει από το Anfield.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Neco Williams
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com