Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Η Liverpool χρειάζεται έναν μέσο που να σκοράρει»

Gerrard: «Η Liverpool χρειάζεται έναν μέσο που να σκοράρει»

Για τα μεταγραφικά της Liverpool μίλησε ο Steven Gerrard, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει έναν επιθετικό μέσο που θα βρίσκει δίχτυα αρκετές φορές μέσα στη σεζόν.

Πράγματι, οι Reds δεν έχουν έναν μέσο με έφεση στο σκοράρισμα, μετά την αποχώρηση του Philippe Coutinho το 2018 και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα τους να αποκτήσουν έναν.

Ο Stevie G αναφέρθηκε αρχικά στην επικείμενη αποχώρηση του Sadio Mane:

“ Γιατί να θέλεις να φύγεις από αυτήν την ομάδα της Liverpool, επειδή ξέρεις ότι θα είναι ανταγωνιστική στο καθοριστικό κομμάτι στο τέλος της σεζόν; ”

Για την ανάγκη απόκτησης ενός μέσου:

“ Για τη Liverpool, αν σκεφτείς τα επόμενα πέντε, έξι, επτά χρόνια, θα χρειαστεί έναν μέσο, ένα οχτάρι, που μπορεί να πετύχει γκολ, που μπορεί να φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ. ”

“ Οι Jordan Henderson και James Milner δεν γίνονται νεότεροι. Εξακολουθούν όμως να είναι κορυφαίοι παίκτες σε αυτό το επίπεδο, φυσικά, και θα θέλουν να συνεχίσουν και να κάνουν περισσότερα για την ομάδα. ”

“ Βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική τριάδα — ή στην επιθετική πεντάδα, αν συμπεριλάβουμε τον Diogo Jota και τον Roberto Firmino. Πάντα χρειάζεσαι έναν από αυτούς τους χαφ που θα μπουν στη μεγάλη περιοχή και θα σου πετύχουν γκολ. ”

Jordan Henderson και James Milner με το τρόπαιο του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com