Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστολή του Tom Werner προς την Γαλλίδα υπουργό αθλητισμού

Επιστολή του Tom Werner προς την Γαλλίδα υπουργό αθλητισμού

Στην Liverpool δεν άρεσαν καθόλου τα λεγόμενα της Γαλλικής κυβέρνησης το μεσημέρι της Δευτέρα, αναφορικά με τα γεγονότα του Σαββατιάτικου τελικού του Champions League, με τον Tom Werner να στέλνει επιστολή προς την υπουργό αθλητισμού της Γαλλίας, ζητώντας εξηγήσεις και να απειλεί με μήνυση, αν δεν τις λάβει.

Τόσο η υπουργός αθλητισμού της χώρας, Amelie Oudea-Castera, όσο και ο υπουργός αθλητισμού, Gerald Darmanin απέδωσαν το χάος που επικράτησε στους περισσότερους από 30.000 οπαδούς που προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο με πλαστό εισιτήριο!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αλλά θα έπρεπε να περιμένουμε μια τέτοια δήλωση από τη Γαλλική πλευρά, η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει την ευθύνη.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε τα τουρνικέ να επεξεργαστούν περισσότερα από 5.000 εισιτήρια ανά ώρα, κάτι που φυσικά είναι ανέφικτο.

Ακόμη όμως και αν αυτό συνέβη, που ακριβώς πήγαν οι 30.000-40.000 με τα πλαστά εισιτήρια, αφού δεν μπήκαν στο γήπεδο; Πως είναι δυνατόν να ήταν και το fan park της Liverpool γεμάτο με περισσότερες από 40.000 και περίπου άλλοι τόσοι να προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, με άλλους 20.000 να εισέρχονται εν τέλει; Φυσικά και τα νούμερα δεν βγαίνουν σε καμία περίπτωση.

Για τους λόγους αυτούς, ο πρόεδρος του συλλόγου, Tom Werner απέστειλε επιστολή το βράδυ της Δευτέρας προς την υπουργό αθλητισμού της Γαλλίας, ζητώντας να εξηγήσει και τα όσα είπε, αλλά και τα όσα συνέβησαν το Σάββατο.

Το απόλυτο χάος στο Παρίσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com