Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Adam Lallana για τα γεγονότα του Stade de France

Ο Adam Lallana για τα γεγονότα του Stade de France

Στο Stade de France βρέθηκε ο Adam Lallana ως οπαδός για τον τελικό του Uefa Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Real Madrid το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρώην μέσος των Reds παρακολούθησε τον τελικό από την κερκίδα των οπαδών της Liverpool, μαζί με τον γιό του, βιώνοντας στιγμές που τον έκαναν να φοβηθεί για την ασφάλεια του, όπως ανέφερε στο ποστάρισμα του.

Ο Adam στο ποστάρισμα του αναφέρει:

“ Ένιωσα πολύ τυχερός που μπόρεσα να παρακολουθήσω τον τελικό στο Παρίσι. Γνωρίζω απόλυτα πόσο πολύτιμα ήταν εκείνα τα εισιτήρια. ”

“ Ήμουν εκεί ως οπαδός, αλλά ήμουν εκεί και ως γονιός. Ο τρόπος αντιμετώπισης των οπαδών ήταν απαράδεκτος. Ήταν επικίνδυνο. ”

“ Η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα δεν πρέπει να κάνει κανέναν να νιώθει ανασφαλής. Αυτός το έκανε. ”

“ Οι οπαδοί απογοητεύτηκαν και αξίζουν απαντήσεις για τον τρόπο που τους φέρθηκαν. Ήταν Liverpool εναντίον Real Madrid το Σάββατο, αλλά θα μπορούσαν να ήταν οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας. Νομίζω είναι σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό. ”

“ Όπως και τόσοι άλλοι, ανακουφίστηκα που ο γιός μου έφτασε στο σπίτι με ασφάλεια. ”

“ Μεγάλη αγάπη στον Jürgen, στον Jordan και σε όλους τους παίκτες για μια απίστευτη σεζόν. Μια ξεχωριστή ομάδα και ένας ξεχωριστός σύλλογος. Θα πάνε ξανά. ”

Adam Lallana και Casemiro διεκδικούν τη μπάλα στον τελικό του Κιέβου.
Adam Lallana και Casemiro διεκδικούν τη μπάλα στον τελικό του Κιέβου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com