Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa – Liverpool (preview)

Aston Villa – Liverpool (preview)

Η Liverpool αφήνει πίσω της, την εντός έδρας ισοπαλία με την Tottenham και κοντράρεται με την Aston Villa του Steven Gerrard το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος σε εξ’ αναβολής αγώνα.

Οι Reds έχασαν έδαφος στη μάχη του τίτλου, μετά την ισοπαλία τους με την Tottenham στο Anfield, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, με άλλα τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η Liverpool θέλει να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας ένα ακόμη διπλό και παράλληλα παραμένοντας στη μάχη κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, πιάνοντας έστω και προσωρινά την Manchester City στην κορυφή.

Ορισμένες αλλαγές θα δούμε από τον Jürgen Klopp στο αρχικό σχήμα, με τον Γερμανό τεχνικό να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Bobby Firmino

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Diogo Jota, φαβορί για την ενδεκάδα είναι ο Joel Matip, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Naby Keita, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή το Σάββατο.

Η Aston Villa του Stevie G είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, ευρισκόμενη στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις έναν βαθμό απόσταση από την πρώτη δεκάδα, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για την Villa θα απουσιάσουν οι Bailey και Ramsey, με την ομάδα του Gerrard να φιλοδοξεί να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη επί της Liverpool, μετά το περσινό 7-2.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds νίκησαν δύσκολα, χάρη σε ένα πέναλτι του Mo Salah.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Δοκιμασία στο Villa Park για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com