Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Aston Villa, Gerrard και Firmino

Ο Klopp για Aston Villa, Gerrard και Firmino

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας την συνέντευξη τύπου του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Aston Villa.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου:

“ Δεν είμαι σίγουρος [αν είπα στους παίκτες ότι η κούρσα για τον τίτλο είναι ακόμα σε εξέλιξη] γιατί είναι προφανές. Έχουμε και οι δύο 3 παιχνίδια να παίξουμε, η ανησυχία μου είναι πώς μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Δεν πρέπει να προσθέτουμε πόντους πριν από τους αγώνες. ”

“ Γιατί να σταματήσουμε να το πιστεύουμε; ”

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Guardiola:

“ Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα εδώ, ναι, αλλά το υπόλοιπο 50% των ανθρώπων συμμετέχει σε έναν άλλο αγώνα, ή τουλάχιστον μέχρι χθες αυτό έκανε. ”

“ Ακόμη και εδώ στο Liverpool μόνο το 50% θέλει να μας δει να κερδίζουμε το πρωτάθλημα.”

“ Δεν θα πω και τώρα αυτό που είπα μετά την ισοπαλία με την Tottenham. Ήταν απλά το συναίσθημα μου την δεδομένη στιγμή. Μάλλον ο αποκλεισμός της City στη Μαδρίτη ήταν κάτι δύσκολο. ”

“ Δεν έχω ιδέα αν μας στηρίζει ολόκληρη η χώρα. Ίσως ξέρει περισσότερα από εμένα. Δεν είναι έτσι! Αλλά ίσως ξέρει περισσότερα από εμένα. ”

Για την κατάσταση των παικτών:

“ Είναι μια πρόκληση και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια! Η λήψη των αποφάσεών μου δεν γίνεται πιο εύκολη. Πρέπει να ακούσω το ιατρικό τμήμα και δεν έχω πάρει όλες τις πληροφορίες ακόμα. Θα δούμε, αλλά είναι πρόκληση και αυτό είναι όλο. ”

Για την επιστροφή του Firmino:

“ Ο Bobby Firmino έχει προπονηθεί, οπότε θα πάρουμε μια απόφαση για αύριο. Πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή και ελπίζουμε ότι μπορεί να αγωνιστεί αύριο. ” Είπε ο Klopp.

Αν θεωρεί τον Gerrard πιθανό διάδοχο του:

“ Ο πιθανός διάδοχός μου; Ναι, φυσικά, είναι πιθανό. Δεν έχω ιδέα, δεν είναι δική μου απόφαση να πάρω. Άρα νομίζω ότι είναι εφικτό, αυτό είναι όλο. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Το να παίζαμε την Τετάρτη θα ήταν υπέροχο! Αλλά είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει τώρα. Είναι ωραίο να έχουμε ξανά ματς, αλλά αν δεν το είχαμε συνηθίσει, κάτι δεν θα πήγαινε καλά. ”

Για την ισοπαλία του Σαββάτου:

“ Είπα το Σάββατο ότι οι Spurs είναι ακόμα πέμπτοι και ένιωθα ότι ήταν το σωστό να πω, αλλά προφανώς δεν είναι. Ο Conte και ο τρόπος που στήνει την ομάδα του είναι απίστευτος. Παρόλα αυτά είχα δίκιο. ”

“ Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια απίστευτα οργανωμένη ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε τέλειοι λόγω του σημείου της σεζόν που βρισκόμαστε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ας συνεχίσουμε από εδώ. ”

Για τον τελικό του FA Cup:

“ Αν κερδίσουμε αύριο θα είναι χρήσιμο, αν όχι, έχουμε τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Σε έναν ιδανικό κόσμο, τους κερδίζουμε όλους. Πρέπει να ανταποκριθούμε. Η μόνη μας ευκαιρία να κερδίσουμε πράγματα είναι να κερδίσουμε όλα τα ποδοσφαιρικά μας παιχνίδια. ”

Πως αντέδρασε η ομάδα μετά την απώλεια βαθμών:

“ Είναι πολύ εύκολο να περιγράψουμε την κατάστασή μας. Φέραμε ισοπαλία, η City κέρδισε, 3 βαθμοί και η διαφορά τερμάτων άλλαξε. Αλλά μπορείτε να το δείτε διαφορετικά, ήμασταν 6 βαθμούς πίσω, αυτοί έχασαν και κερδίσαμε. Μπορούμε να αποφασίσουμε μόνοι μας το πώς το βλέπουμε. ”

“ Υπάρχουν κάποια στοιχεία, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω τα αγόρια να το δουν όπως εγώ. ”

“ Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, παίζουμε αύριο στις 20:00, αρκετός χρόνος για να δημιουργήσουμε μια κοινή άποψη [με τους παίκτες] και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ”

Την επιστροφή του Firmino περιμένει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com