Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θέλω τη νίκη κόντρα στη Liverpool»

Gerrard: «Θέλω τη νίκη κόντρα στη Liverpool»

O Steven Gerrard στο Anfield ως αντίπαλος για πρώτη φορά.

Για τη νίκη θα παίξει η Aston Villa του Steven Gerrard το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Liverpool, όπως δήλωσε ο θρύλος των Reds στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα.

Ο Stevie G δήλωσε για τους Reds:

“ Η Liverpool είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Αναμφισβήτητα, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε καλά την πρόκληση. Έχω μιλήσει πολλές φορές για το πόσο σέβομαι τον προπονητή και το προπονητικό επιτελείο εκεί. ”

“ Είτε το φοβάσαι αυτό, είτε βάζεις τους ώμους σου πίσω και προσπαθείς να το αναλάβεις και να βρεις καταστάσεις όπου μπορείς να βρεις τις στιγμές σου στο παιχνίδι. ”

“ Σε κάθε ομάδα στον πλανήτη, ιστορικά, υπάρχουν πάντα τομείς ή καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι, όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς. ”

“ Γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της πρόκλησης αύριο, αλλά είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ για αυτό. Το παν στο ποδόσφαιρο είναι τα μεγάλα παιχνίδια. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Έτσι πως είναι το πρόγραμμα, έχουμε τον δικό μας λόγο στη μάχη του τίτλου. ”

“ Η δουλειά μου είναι να κερδίζω παιχνίδια για την Aston Villa. Αυτό πάντα θα ισχύει. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, η σεζόν έχει 38 αγώνες, οπότε αν θέλετε οι τίτλους που λένε «Ο Steven Gerrard λέει ότι θα σταματήσει τη Liverpool». Τότε δεν θα σας τον δώσω. ”

“ Θέλω να κερδίζω με σκληρό τρόπο και αυτό δεν θα αλλάξει αύριο. ”

“ [Ο τίτλος] είναι λίγο πιο δύσκολος τώρα για τη Liverpool. Πήγαν στον αγώνα με την Tottenham για να προσπαθήσουν να τον κερδίσουν, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή ήμουν ακόμα συναισθηματικά φορτισμένος από το διπλό μας στην Burnley. ”

Ο Mo Salah έκρινε με πέναλτι τον αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com