Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι για την οικογένεια της Liverpool»

Τσιμίκας: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι για την οικογένεια της Liverpool»

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην ισοπαλία της Liverpool με την Benfica το βράδυ της Τετάρτης, μοιράζοντας δύο ασίστ για τα τέρματα των Ibrahima Konate και Bobby Firmino.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας μίλησε στο site της Liverpool και αναφέρθηκε τόσο στην πρόκριση, όσο και στην σκληρή δουλειά που τον έχει ανταμείψει.

Ο διεθνής άσος για τις εμφανίσεις του δήλωσε:

“ Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις δύο ασίστ. Η σκληρή δουλειά μου αποδίδει. Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να κάνω ακριβώς αυτό, να παίζω για αυτήν την ομάδα. Πάντα απολαμβάνω όταν παίζω για αυτή την οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Είναι πάντα ευχαρίστηση όταν παίζω για αυτήν την οικογένεια. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν μου δίνουν την ευκαιρία. Είμαι πάντα εκεί για αυτήν την ομάδα, να παλεύω για κάθε θέση, να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Όσες φορές μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι εκεί και θα δείξω ακριβώς αυτό. ”

Για τον στόχο κατάκτησης του Champions League:

“ Είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου να κατακτήσω το Champions League. Ήταν ένας από τους στόχους μου όταν ήρθα εδώ. Το θέλω πολύ. Θα δουλέψω σκληρά με τα παιδιά για να το πετύχω πραγματικά. Το αξίζουμε με όλη τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Θα το προσπαθήσουμε. ”

“ Προπονούμαστε πολύ, πολύ σκληρά και δουλεύουμε πολύ, πολύ σκληρά. Δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι – ανεξάρτητα από το ποιος παίζει – έχουμε τους ίδιους στόχους: να κερδίσουμε τα παιχνίδια, να παίξουμε, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε. ” Είπε ο Τσιμίκας.

Για την ισοπαλία με την Benfica:

“ Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά είχαμε ορισμένες άσχημες αμυντικές στιγμές. Στην τελική όμως περάσαμε και αυτός ήταν ο σκοπός. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι ΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αν θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Για τον ημιτελικό του FA Cup με την Manchester City:

“ Ανυπομονώ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε όμως τον χρόνο για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε. Ελπίζουμε να κερδίσουμε. ”

Για το τραγούδι που πλέον έχει:

“ Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Το ακούω σχεδόν κάθε μέρα. Ελπίζω να το τραγουδήσουν στο γήπεδο. Αυτά τα πράγματα, ως παίκτης, σου δίνουν επιπλέον κίνητρο. Για μένα επίσης, ήταν μια πολύ, πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν άκουσα για πρώτη φορά. ”

Κώστας Τσιμίκας και Ibrahima Konate πανηγυρίζουν το βράδυ της Τετάρτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com