Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Alisson ο Darwin Nunez!

Αποθέωσε Alisson ο Darwin Nunez!

Η Liverpool απέκλεισε την Benfica σε ένα θρίλερ χθες το βράδυ και ο Darwin Nunez δοκίμασε τον Alisson και τους Reds, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Reds πήγαν στο παιχνίδι με προβάδισμα 3-1 απ’το πρώτο παιχνίδι. Ήταν το φαβορί για να περάσουν και το γκολ του Ibrahima Konate στο 21ο λεπτό τους έφερε σε ακόμα πιο δυνατή θέση. Ο Goncalo Ramos ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, αλλά δύο γκολ του Bobby Firmino τους έφεραν ξανά μπροστά

Ωστόσο, η Benfica δεν τα παράτησε. Συνέχισε να πιέζει ακόμα και μετά το δεύτερο γκολ του Firmino στο 65ο λεπτό, και αυτό απέδωσε καρπούς καθώς ο Roman Yaremchuk και ο Nunez σκόραραν σε διάστημα οκτώ λεπτών μεταξύ τους για να κάνουν το παιχνίδι 3-3.

Ο Nunez, τον οποίο παρακολουθεί ο κόσμος, παραλίγο να σκοράρει στο 83ο λεπτό, αλλά ο Alisson έκανε μια εκπληκτική απόκρουση για να τον αρνηθεί.

Στο 83ο λεπτό του αγώνα στο Anfield, ο Nunez βρήκε μια σέντρα από τα δεξιά του γηπέδου.

Ο Ουρουγουανός έκανε ένα πολύ δύσκολο σουτ  προς την κάτω αριστερή γωνία. Ακριβώς όταν φαινόταν ότι η Benfica θα έπαιρνε το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Alisson έκανε μια πραγματικά αξιοσημείωτη απόκρουση.

Ο Nunez, ο οποίος έμεινε έκπληκτος, είπε μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Gabriele Marcotti του ESPN: «Αυτή η απόκρουση του Alisson ήταν απίστευτη.

«Σας το ορκίζομαι, είδα την μπάλα να είναι μέσα (στο τέρμα)… και μετά δεν ήταν».

Ο Darwin Nunez θα έχει λαμπρό μέλλον.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com