Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο αίτημα της Liverpool για αλλαγή ώρας με Newcastle

Επίσημο αίτημα της Liverpool για αλλαγή ώρας με Newcastle

Η Liverpool κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Premier League για αλλαγή ώρας της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Newcastle που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:30 (ώρα Αγγλίας) το Σάββατο 30 Απριλίου.

Οι Reds προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Uefa Champions League και θα υποδεχθούν την Villarreal την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ (ώρα Αγγλίας) για το πρώτο σκέλος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Premier League, η ομάδα δεν θα πρέπει μόνο να αγωνιστεί ξανά το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και να ταξιδέψει στο Newcastle, λίγες μόνο ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, τονίζοντας πως «η κοινή λογική θα έλεγε πως το παιχνίδι θα άλλαζε ώρα διεξαγωγής, όμως κανένας από το BT Sport δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του».

Ο αγώνας θα μπορούσε να αλλάξει ώρα και να λάβει χώρα την ίδια ημέρα στις 19:45 (ώρα Αγγλίας), όπως θα γίνει με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Tottenham μια εβδομάδα αργότερα, μετά το δεύτερο σκέλος με την Villarreal.

Παρόμοιο αίτημα είχαν καταθέσει οι Reds και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ζητώντας τότε να μετακινηθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Watford, για να προλάβουν να αγωνιστούν οι Βραζιλιάνοι διεθνείς, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.

Αλλαγή ώρας με Newcastle ζήτησε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com