Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η FA για τον ημιτελικό»

Klopp: «Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η FA για τον ημιτελικό»

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα το γεγονός ότι ο ημιτελικός του FA Cup ανάμεσα σε Liverpool και Manchester City δεν άλλαξε έδρα, παρότι δεν υπάρχουν δρομολόγια τρένων τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, με τον Jürgen Klopp να τοποθετείται επί του θέματος.

Η Αγγλική ομοσπονδία θα ναυλώσει 100 συνολικά λεωφορεία για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, ώστε να δώσουν εκείνοι το παρών στο Wembley για τον ημιτελικό, με την συγκεκριμένη κίνηση να μην δίνει όμως μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, αφού θα εξυπηρετήσει μόλις 5.000 άτομα.

Ο προπονητής των Reds ανέφερε:

“ Είναι υπέροχο το ότι δεν υπάρχουν τρένα – είναι μια από τις πιο γελοίες ιστορίες που έχω ακούσει ποτέ. Άκουσα ότι η FA το γνώριζε αυτό για 18 μήνες – δεν είμαι σίγουρος τι σκεφτόταν η FA. ”

“ Ότι κανένας σύλλογος από τα βορειοδυτικά δεν θα μπορούσε να είναι στους ημιτελικούς; Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν με όλες τις πληροφορίες που έχετε εκεί έξω. Άκουσα τώρα ότι η FA ή κάποιος άλλος θα βάλει μερικά πούλμαν στο δρόμο. ”

“ Τι είναι, συνήθως τεσσερισήμισι ώρες για το Λονδίνο; Θα είναι πιθανώς 12 και οι δύο ομάδες οπαδών θα έρχονται από την ίδια κατεύθυνση. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Μεγάλη απόφαση. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος πότε έπρεπε να αποφασίσουν πότε θα είναι οι ημιτελικοί, αλλά νομίζω ότι υπάρχει άλλο ένα Σαββατοκύριακο μεταξύ των αγώνων του Champions League [που θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει]. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα ήταν στο παιχνίδι μας με τη City. Αυτό θα ήταν αστείο, μετακινώντας το παιχνίδι με τη City για ένα παιχνίδι με τη City, αλλά τουλάχιστον εκείνο το Σαββατοκύριακο όλοι οι οπαδοί θα μπορούσαν να είχαν πάει στο Wembley χωρίς να δυσκολευτούν περισσότερο. ”

“ Όπως γνωρίζω, οι άνθρωποι μας, θα βρουν έναν τρόπο, αλλά δεν είμαι χαρούμενος που κάποιος το έκανε τόσο περίπλοκο. Θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να δεις την ποδοσφαιρική σου ομάδα σε ημιτελικό, από τον τρόπο που έχουν επιλέξει. ”

Κανονικά στο Wembley ο ημιτελικός του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com