Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρθηκε για Chamberlain τον Ιανουάριο η Newcastle

Ενδιαφέρθηκε για Chamberlain τον Ιανουάριο η Newcastle

Προσέγγιση στη Liverpool για την απόκτηση του Alex Oxlade-Chamberlain φέρεται να έκανε τον Ιανουάριο η Newcastle, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Από την αρχή του έτους, ο Ox έχει πραγματοποιήσει μόλις επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds και έδειξε τη δυσαρέσκεια του όταν έγινε αλλαγή στο City Ground κόντρα στη Nottingham Forest σε αγώνα για το FA Cup.

Ο μέσος θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι και πολύ δύσκολα θα δει τη συνεργασία του με την Liverpool να ανανεώνεται ξανά.

Οι Magpies, όπως αποκάλυψε ο Joyce, προσπάθησαν να τον κάνουν κάτοικο St James’ Park κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο, δίχως όμως επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για τον Oxlade-Chamberlain, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, παρότι έχει μείνει μακριά από τους τραυματισμούς.

Δεν αποκλείεται να επανέλθει η Newcastle το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Chambo, όμως πολλά θα κριθούν και από τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη, δηλαδή αν θα κυνηγήσει μια θέση βασικού ή αν θα αρκεστεί σε έναν μικρότερο ρόλο (όπως ο τωρινός του) σε κάποια ομάδα του Νησιού.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Brentford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com