Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε τη Watford και πάτησε κορυφή!

Νίκησε τη Watford και πάτησε κορυφή!

Η Liverpool χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε με 2-0 της Watford στο Anfield και ανέβηκε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της Premier League!

Σκόρερ για τους Reds ο Diogo Jota με κεφαλιά και ο Fabinho με πέναλτι.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Joe Gomez και Bobby Firmino να διατηρούν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα και τον Curtis Jones να παίρνει φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Watford.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στην αναμέτρηση με τον Sarr, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Alisson, με τον Βραζιλιάνο να μπλοκάρει σταθερά και την κεφαλιά του Cucho στο 13’.

Στους Hornets άνηκε και η τρίτη ευκαιρία στον αγώνα με τον Kucka, ο οποίος νικήθηκε από τον Alisson, παρότι βρέθηκε σε εξαιρετική εντός περιοχής, με τους Reds να τιμωρούν την Watford στην αμέσως επόμενη φάση.

Στο 22’ η Liverpool πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Joe Gomez να βγάζει μια εξαιρετική σέντρα και τον Diogo Jota να στέλνει την μπάλα με τον αγαπημένο του τρόπο, δηλαδή με κεφαλιά!

Κοντά στο 2-0 έφτασαν οι Reds 15 λεπτά αργότερα, όταν ο Matip έστρωσε με τακουνάκι στον Jota, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντινή απόσταση τον Foster.

Β’ Ημίχρονο: Αρκετά ψηλά κατέληξε η εκτός περιοχής προσπάθεια του Diogo Jota στο 52’, ενώ πάνω από τα δοκάρια των Hornets έφυγε και η κεφαλιά του van Dijk 3 λεπτά αργότερα.

Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 57’, με τον Joao Pedro να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική εντός περιοχής θέση, μετά την πολύ καλή πάσα του Sarr. Σε περίπτωση που η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, το γκολ πιθανότατα δεν θα μετρούσε για οφσάιντ του Sarr. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, το σύνολο του Klopp απείλησε και πάλι με κεφαλιά του Jota, η οποία όμως δεν βρήκε εστία αυτή τη φορά. 

Στο 62ο λεπτό, οι Reds έκαναν την πρώτη τους αλλαγή στο ματς, με τον Fabinho να αντικαθιστά τον Curtis Jones.

Η Liverpool συνέχισε να προσπαθεί να βρει με κεφαλιά το δεύτερο γκολ, όμως ούτε η κεφαλιά του Mo Salah στο 66’ μπόρεσε να το πετύχει, με τον Φαραώ να παραχωρεί τη θέση του στον Sadio Mane τρία λεπτά αργότερα.

Οι Reds στο τελευταίο μισάωρο προσπάθησαν να βρουν το δεύτερο γκολ, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων, πετυχαίνοντας τον στόχο τους στο 89ο λεπτό!

Ο Jota έδωσε τη λύση για δεύτερη φορά, κερδίζοντας πέναλτι μετά από στημένη φάση και κράτημα του Kucka, με τον Fabinho να αναλαμβάνει την εκτέλεση και φυσικά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Thiago, Jones ( Fabinho 62′), Salah (Mane 69′), Jota, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Τσιμίκας, Oxlade-Chamberlain, Diaz

Watford: Foster, Femenia, Kabasele, Samir, Kamara, Louza, Sissoko, Kucka, Hernandez, Sarr, Pedro

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Benfica στο Da Luz.

Νέο γκολ από τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com