Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το συμβόλαιο του Salah δεν θα επηρεάσει την ομάδα»

Klopp: «Το συμβόλαιο του Salah δεν θα επηρεάσει την ομάδα»

Σίγουρος εμφανίστηκε στις τελευταίες του δηλώσεις ο Jürgen Klopp για το γεγονός πως η ομάδα θα παραμείνει ανεπηρέαστη από την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το συμβόλαιο του Mo Salah και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν επί του θέματος μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις των Reds με τον Αιγύπτιο δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει υπάρξει κάποιο οριστικό ναυάγιο στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου.

“ Δεν χρειάζεται να το υπενθυμίσω (την αρμονία της ομάδας) σε κανέναν παίκτη, σίγουρα όχι στον Mo. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη σεζόν όλοι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους παίκτες που δεν παίζουν αρκετά συχνά, κάποιοι παίκτες δεν είναι αρκετά συχνά στην ομάδα, θα μπορούσαν όλοι να δημιουργήσουν μια κακή ατμόσφαιρα. Δεν το κάνουν, δεν θα το κάνουν στο μέλλον, υπάρχει ξεκάθαρη δέσμευση για αυτό από την ομάδα για τη φετινή σεζόν. ”

“ Και μετά θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα ή οτιδήποτε άλλο: μέλλον, άμεσο, έμμεσο, όλα αυτά τα πράγματα. Ο Mo δεν είναι ο τύπος που θα το κάνει αυτό, δεν είναι καθόλου τέτοιος, αν δεν τον επιλέξω, τότε η διάθεσή του πάει κάτω και αυτό είναι μπορεί να συμβεί, αλλά όχι εναντίον της ομάδας, σε καμία περίπτωση. ”

Αφοσιωμένος στην ομάδα ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com