Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να ρωτήσετε τους διαιτητές γιατί δεν παίρνει φάουλ ο Salah»

Klopp: «Πρέπει να ρωτήσετε τους διαιτητές γιατί δεν παίρνει φάουλ ο Salah»

Ο Mo Salah μπορεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League και ένας από τους πιο απειλητικούς παίκτες του πρωταθλήματος, όμως η αλήθεια είναι πως σπάνια τον βλέπουμε να κερδίζει κάποιο φάουλ ή κάποιο πέναλτι, σε αντίθεση με ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων.

Παίκτες όπως οι James Maddison ή Jack Grealish κερδίζουν πιο συχνά φάουλ σε αγώνες της Premier League, παρότι έχουν λιγότερες επαφές με την μπάλα. Ο Αιγύπτιος χρειάζεται 120 λεπτά, για να κερδίσει ένα φάουλ, ενώ ο άσος της Manchester City περίπου 20.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Jürgen Klopp:

“ Ειλικρινά πρέπει να ρωτήσεις τους διαιτητές, δεν ξέρω. Συνεχώς πιστεύουμε ότι δέχεται φάουλ και μετά έρχεται αντιμέτωπος με το γεγονός ότι κάποιος του λέει ότι βουτάει. Είναι κρίμα. ”

“ Δεν έχω ιδέα, δεν φτάνουμε καν κοντά στον αριθμό των φάουλ που θα έπρεπε να έχουμε. Αλλά αυτό είναι γεγονός, δεν το συζητάμε, δεν είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση τώρα, είναι επειδή κερδίζουμε ακόμα παιχνίδια και τέτοια πράγματα. Έλα όμως που δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. ”

“ Πρέπει να ρωτήσετε τους άλλους πώς είναι δυνατόν να είναι ο τύπος που έχει συνεχώς με τη μπάλα μέσα και γύρω από την περιοχή και δεν παίρνει φάουλ. Πώς γίνεται αυτό; Απλά δεν γίνεται. ” Τόνισε ο Γερμανός.

O Mo Salah στο Turf Moor.
Σπάνια κερδίζει φάουλ ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com