Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προσφορά της Liverpool στον Gavi της Barcelona!»

«Προσφορά της Liverpool στον Gavi της Barcelona!»

Βόμβα για πρόταση της Liverpool στον Gavi έριξε το βράδυ της Τρίτης ο Καταλανός δημοσιογράφος και ειδικός στα θέματα της Barcelona, Gerard Romero!

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, ο οποίος από πολλούς θεωρείται ο πιο αξιόπιστος στο είδος του όσον αφορά τα θέματα γύρω από τους «Blaugrana», ανέφερε σε μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ του πως οι «Reds» όχι μόνο έχουν πλησιάσει τη πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά του έχουν κάνει και πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος!

Ο βραχύσωμος χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2023, δηλαδή μέχρι το έτος της ενηλικίωσής του, όμως δεν τα βρίσκει με τη Barcelona στην ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Ισπανοί έχουν κανονισμό πως όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν ρήτρα στα συμβόλαιά τους και αυτή του Gavi είναι στα 42 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι γνωστό, όμως, πως η Barcelona έχει πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με παίκτες όπως οι Dani Alves, Pierre-Emerick Aubameyang και Adama Traore έχουν συμφωνήσει να παίξουν με σχεδόν μηδενικές αποδοχές μέχρι το καλοκαίρι.

Υπό τον φόβο να χάσουν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, οι Καταλανοί ίσως αναγκαστούν να πουλήσουν τον Gavi, αν δεν βρεθεί σύντομα λύση με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Gavi, ή Pablo Martín Páez Gavira όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στο Los Palacios y Villafranca της Σεβίλλης. Εντάχθηκε από πολύ μικρός στα τμήματα υποδομής της Real Betis και έμεινε εκεί μέχρι τα 11 του χρόνια, όταν η Barcelona τον εντόπισε και τον έφερε στη Masia. Έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία στις ακαδημίες της ομάδας του, αφού «παρέλειψε» το στάδιο της Barcelona B, αφού με τη συγκεκριμένη ομάδα έχει κάνει μόλις τρία παιχνίδια! Τα πολλά προβλήματα, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και η προθυμία της Barcelona να βασισθεί σε νέα παιδιά τον έφεραν στη πρώτη ομάδα, με την οποία φέτος έχει συμπληρώσει 33 συμμετοχές!

Αν και μόλις 17 ετών, έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της Ισπανίας, αφού και εκεί έχει περάσει τις ομάδες νέων σαν… σίφουνας, αφού με τρία ηλικιακά γκρουπ έχει συνολικά 10 συμμετοχές! Αγωνίζεται κυρίως ως «8», με την ικανότητα να αγωνισθεί εύκολα στο «10» και υπό προϋποθέσεις και στα άκρα. Είναι μικρόσωμος (μόλις 1.73) και έχει εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Από το τωρινό ρόστερ της Liverpool, φέρνει περισσότερο στον Thiago, ο οποίος μπορεί να μην έχει πάρα πολύ ένταση στο παιχνίδι του, όμως μπορεί να ελέγξει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τη τεχνική του κατάρτιση και την υψηλή ικανότητα στις μεταβιβάσεις του.

Το ρεπορτάζ έρχεται από απόλυτα αξιόπιστη πηγή και φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε για τυχόν εξελίξεις.

Διεθνής παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του είναι ο Gavi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com