Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο van Dijk έχει επιστρέψει στα καλύτερα του»

Klopp: «Ο van Dijk έχει επιστρέψει στα καλύτερα του»

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν την Δευτέρα από την έλευση του Virgil van Dijk στη Liverpool και ο Jürgen Klopp κλήθηκε να μιλήσει για τον Ολλανδό στόπερ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Leicester.

Ο τεχνικός των Reds δήλωσε:

“ Είμαι πραγματικά καλός. Μακάρι να συνεχιστεί. Η αποθεραπεία λειτούργησε πολύ καλά, οπότε επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση. Χρειαζόταν λίγο ρυθμό, αλλά είναι πολύ σημαντικό που πήρε αυτόν τον ρυθμό, είναι πλέον στα καλύτερά του σίγουρα. ”

“ Αυτό που μας βοηθάει πολύ και τον βοηθά πολύ είναι ότι έχουμε επιλογές και δεν χρειάζεται να τον πιέζουμε σε στιγμές που το σώμα του του δίνει σημάδι ότι πρέπει να ξεκουραστεί για μια στιγμή. Αυτό είναι πολύ εξυπηρετικό και γι’ αυτό η κατάσταση είναι πολύ καλή. ”

“ Η άφιξη του Virgil ήταν προφανώς μια μεγάλη μέρα στην σύγχρονη μας ιστορία και είναι ένα καλό παράδειγμα μιας χειμερινής μεταγραφής για το πώς λειτουργεί. Νομίζω ότι μια χειμερινή μεταγραφή λειτουργεί όταν είτε ήθελες να υπογράψεις έναν παίκτη το καλοκαίρι πριν ή το καλοκαίρι μετά. Τέλος πάντων, αυτή είναι η κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

“ Σε συνδυασμό τότε με τον Joel [Matip], με τον Dejan [Lovren] και όλα αυτά τα πράγματα. Με τον Joey, ξαφνικά μπορούσαμε να αμυνθούμε με διαφορετικό τρόπο. Μπορούσαμε να κάνουμε το γήπεδο μικρότερο για τον αντίπαλο, ήταν πολύ χρήσιμο και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. ”

Ο Virgil van Dijk πανηγυρίζει το διπλό στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com