Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Θα παλέψουμε κόντρα στη Liverpool»

Rodgers: «Θα παλέψουμε κόντρα στη Liverpool»

Ο Brendan Rodgers στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Liverpool εξέφρασε τα παράπονα του για το δύσκολο εορταστικό πρόγραμμα της Premier League, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει εναντίον των Reds.

Ας δούμε τι δήλωσε ο τεχνικός των Foxes:

“ Το πρόγραμμα είναι γελοίο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Οι παίκτες δεν αναρρώνουν αν δεν περάσουν 72 ώρες από τον αγώνα, οπότε είναι γελοίο να αντιμετωπίζουμε την Liverpool την Τρίτη. ”

“ Είναι μια πολύ γρήγορη εναλλαγή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Manchester City και αμέσως μετά την Liverpool, αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση την δεδομένη στιγμή, ειδικότερα με το ρόστερ που έχουμε. ”

“ Πρέπει όμως να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα παλέψουμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ώστε να προετοιμαστούμε για την Τρίτη. ” Σημείωσε ο Rodgers.

Για τη μη χρησιμοποίηση των Vardy και Ndidi στο Etihad:

“ Θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Έπρεπε να βάλουμε στον πάγκο μας, αλλά γνωρίζαμε πως δεν θα μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε.”

“ Είχαν ενοχλήσεις και θα ήταν πολύ δύσκολο να τους βάζαμε στον αγώνα. Ελπίζουμε να είναι καλά και να έχουν αναρρώσει για τον αγώνα της Τρίτης. ”

Ο Brendan Rodgers γνώρισε την ήττα στο Anfield την περασμένη εβδομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com